Aarnio ja Ahlbom ajoivat kilpailussa vahvat suoritukset. Avauserässä suomalaiset ajoivat upean kaksoisvoiton Aarnion tavoittaessa ruutulipun ennen Ahlbomia. Vahva ja tasainen suorittaminen jatkui koko alkuerien ajan ja kuin huutomerkiksi Ahlbom ajoi viimeisestä alkuerästään komean voiton. Molempien suomalaisten pistesaldo alkueristä oli 15 ja sillä selvisi semifinalieriin.

Ensimmäisessä semifinaalissa Aarnio jäi lopulta kovasta yrityksestä huolimatta neljänneksi. Pistesaldo kasvoi yhdellä ja Aarniolle yhteensä kilpailusta 16 pistettä.

Toisessa semifinaalissa Ahlbom jäi kovassa ensimmäisen kierroksen taistelussa lopulta erän viimeiseksi eikä sijoitus enää parantunut. Semistä ei Ahlbomille pisteitä ja loppupisteet 15.

Suomalaiset jäivät lopulta harmittavasti ensimmäisinä ulos finaalista ja suorista jatkopaikoista. Aarnio sijoittui 16 pisteellä 6. sijalle ja oli harmittavasti ensimmäinen putoaja. Ahlbom sijoittui heti Aarnion perään 7.

- Ihan täysin tyytyväinen ei voi olla, kun en finaalia ja jatkopaikkaa saavuttanut. Kaikkeni tein ja annoin mutta se ei ihan riittänyt. Pienestä se on kiinni. Semifinaalissa jouduin ekapäässä hieman käyttämään kaasua kiinni, kun tila meinasi loppua eikä siinä muuta tarvittu, ukkoa tuli ohi. Eikä Bukhavesta mahtunut ohi, kun nopein ajolinja oli kapea ja ihan laidan vieressä eikä se ajovirhettä tehnyt, kommentoi Aarnio kilpailuaan.