Tämän jälkeen käsi ei ole toipunut takaisin täyteen kuntoon. Alkuperäinen suunnitelma oli leikata käsi kauden jälkeen, mutta koska MM-sarjassa on nyt pitkä tauko, päätti Kytönen korjauttaa käden jo nyt ennen kahta viimeistä MM-osakilpailua.

– Herneluu poistettiin tänään leikkauksessa ja lääkäri sanoi kättä operoidessa, että luu on aikalailla pirstaleina sekä nivelpinnat huonossa kunnossa. Kyseinen luu on niin sanotusti ylimääräinen osa kädessä, mutta rikki ollessaan se on todella kipeä. Kaatumisen jälkeen ajaminen ei ole kivun takia ollut kovin nautinnollista, joten päätin korjauttaa käden jo nyt, että pystyn ajamaan täydellä teholla sitten kaksi viimeistä MM-osakilpailua. Toipumisaika on noin 6-7 viikkoa, mutta kolmen viikon jälkeen minulla alkaa fysioterapia ja käden kuntoutus, Kytönen kertoi.

MM-sarjan pitkä tauko osui käden toipumisen kannalta hyvään kohtaan, sillä MM-sarja jatkuu vasta syys-lokakuun vaihteessa Portugalissa ja Kytöseltä jää väliin ainoastaan yksi Italian mestaruussarjan kilpailu ja kaksi SM-osakilpailua.