Suomi kohtasi heti avauserässään Iso-Britannian. Parhaan startin otti Mustonen eikä johtopaikastaan enää erässä luopunut ajaen hienoon erävoittoon. Pisteet tasattiin lopulta 3-3, Vuolaksen jäädessä pisteittä. Toisessa erässään Suomi nappasi 5-1 erävoiton Norjasta, Mustosen ajaessa jälleen erävoittoon ja Vuolaksen oltua maalissa toisena. Kolmas erä tuotti jälleen 5-1 voiton kun Suomen ja Latvian yhdistelmäjoukkueen Niklas Säyriö ja Ricards Ansviesulis jäivät Suomen parin selän taakse. Kahteen viimeiseen erään Suomella oli vastassa kovat Tanska ja Ruotsi.

Tanskaa vastaan nähtiin todella tiukka erä, joka sisälsi hienoa kilvanajoa. Erän voittoon ajoi Tanskan Jensen, mutta Mustonen ja Vuolas onnistuivat pitämään Hansenin selän takanaan, joten pisteet tasattiin 3-3. Viimeiseen erään Ruotsia vastaan lähdettiin tilanteesta että kaksi pistettä riittäisi Suomelle finaalipaikkaan. Mustonen kruunasi hienon päivänsä kolmanteen erävoittoonsa ja Vuolas oli maalissa kolmantena, joten Suomelle erävoitto 4-2. Yhteensä Suomen saldoksi viidestä erästä tuli 20 pistettä.

Suomen tiimi.

Kilpailun voitto ratkesi vasta päivän viimeisessä erässä, jossa kohtasivat Tanska ja Iso-Britannia. Siinä Tanskan Jensen ja Hansen voittivat Iso-Britannian Harrisin ja Brennanin 5-1. Tämä nosti Tanskan pisteellä ohi Suomen kilpailun voittoon. Suomen upea päivä päättyi kilpailun toiseen sijaan, Iso-Britannian ollessa kolmas. Kolmikko jatkaa myös Opolen EM-finaaliin.

Varkauden rata oli huippukunnossa ja sekä rata että järjestelyt saivat kehuja kilpailun jälkeen pidetyssä lehdistötilaisuudessa.