Lauantain kilpailussa yhdennestätoista ruudusta startannut Tuuli otti hyvän startin ja selvisi ensimmäisen kaarteen ruuhkasta ja kolareista hienosti läpi sijalla seitsemän, mutta kisa kuitenkin keskeytettiin radalle valuneen bensiinin takia. Kahdentoista kierroksen uusintalähdössä Tuuli otti jälleen hyvän startin ja piti asemansa ensimmäisissä kaarteissa. Kisavauhti oli myös hyvällä tasolla ja Tuuli paranteli hienosti sijoitustaan kisan edetessä ollen ruutulipulla seitsemäs. Voittoon ajoi sarjaa johtava Niccolo Bulega.

– Kisassa hyvä startti, mutta pyörän moottorijarrussa oli jotain häikkää alkukierroksilla, mutta sain onneksi ongelman napeilla korjattua ja pääsin siitä sitten kisan edetessä nousemaan. Olen tosi tyytyväinen ajooni ja kipeä rannekaan ei liiemmälti haitannut, kertoi Tuuli lauantaina.

Niki Tuuli vauhdissa Mostin radalla.

Niki Tuuli vauhdissa Mostin radalla.

Sade sekoitti pakkaa sunnuntaina 

Sunnuntain kilpailussa Tuulen startti oli jälleen hyvä ja ensimmäisten kierrosten jälkeen imatralainen taisteli paikasta kärkikymmenikössä. Kilpailun puolivälin lähestyessä sade kuitenkin kasteli radan ja muutaman kuljettajan kaaduttua suurin osa kärkikuljettajista ajoi varikolle renkaiden vaihtoon.

Myös Tuulelle vaihdettiin sadekelin renkaat ja radalle hän palasi sijalle seitsemäntoista ja sieltä imatralainen puristi kierros kierrokselta kohti kärkeä. Rata kuitenkin kuivui pikkuhiljaa ja kuivankelin renkailla radalle liukastelemaan jääneet kuljettajat olivat tällä kertaa rengasloton voittajia. Tuuli oli maalissa kuitenkin yhdeksäs, parhaimpana renkaanvaihdossa käyneenä kuljettajana. Kilpailun voitti todellinen yllättäjä Tarran MacKenzie.

– Oli kyllä vaiherikas kisa. Alussa ajaminen oli vaikeaa eilisestä kipeytyneen ranteen takia ja yritin vaan roikkua porukassa mukana. Sitten alkoi sataa aivan kaatamalla ja koko rata oli aivan märkä. Päätin tulla vaihtamaan renkaat, kun näin että melkein kaikki muutkin siitä edestä ajoi varikolle. Sitten kun siitä lähdin sateisilla ulos, niin parin kierroksen jälkeen rata olikin jo melko kuiva. Pääsin kuitenkin kaikista ohi, kenellä oli sateiset renkaat mutta kuivankelin renkailla ajaneille ei mahtanut tänään mitään, totesi Tuuli sunnuntain kisan jälkeen.

Niki Tuuli vauhdissa Mostin radalla.

Niki Tuuli vauhdissa Mostin radalla.