Eilen Ruotsin mestaruuskilpailussa viidenneksi sijoittunut Raak ajoi myös tänään vahvan kilpailun ja keräsi viidestä erästä 12 pistettä. Ensimmäisessä erässään Raak ajoi toiseksi lopulta pronssille ajaneen tanskalaisen Villads Pedersenin vanavedessä. Toisessa erässään joroisten speedwaytaituri ajoi kolmanneksi mestaruuden voittaneen Tanskan tähtikuljettajan Mikkel Andersenin ja hopealle sijoittuneen Ruotsin Rasmus Karlssonin perässä.

Viimeiset kolme eräänsä Raak hienosti voitti ja sijoittui lopputuloksissa komeasti neljänneksi.

- Eilen kaaduin neljännessä erässäni ekapäässä. Kalusto kärsi vaurioita, kuski jäi ehjäksi. Tälle päivälle saatiin pyörä ehjäksi, kiitos Änkiläisten yhteistyön. Pyörä pelasi hienosti ja ajo tuntui hyvältä. Tasavahva suoritus ja neljäs sija, kommentoi Raak.

Suomen toinen edustaja, Jani Änkiläinen ajoi eilen uransa ensimmäisen 250cc kilpailun, sijoittuen Ruotsin mestaruuskilpailussa 11. Tänään varkautelainen ajoi kovatasoisessa kilpailussa ennakkoluulottomasti kolme pistettä ja sijan 13.