Jääskeläinen ilmassa.

Alkuerän ensimmäinen kierroksen ajo kulki Samuel Jääskeläiseltä takkuisesti ja hän oli jaetulla toiseksi viimeisellä sijalla. Toisella kierroksella ajaminen alkoi sujumaan ja Samuel paransi sijoitustaan nousten kuudennelle sijalle. Näin varmistui paikka välierässä.

Sateinen sää lisäsi Sibeliustalon viereiselle parkkipaikalle rakennettujen jaksojen haastavuutta.

Välierässä ajo kulki loistavasti.

"Tein kisan parhaat suoritukset välierissä, koska pystyin keskittymään kilpailuun sataprosenttisesti", Jääskeläinen totesi.

Kivenylityksen vuoro.

Hän oli toisella sijalla ennen viimeistä jaksoa välierissä. Epäonnistuminen viimeisellä jaksolla pudotti Samuelin kolmannelle sijalle välierissä. Finaalissa ajo sujui vaihtelevasti. Sijoitus vaihteli neljännen ja toisen sijan välillä.

“Yltynyt sade ja TV-lähetyksen tuoma lisäjännitys näkyivät ajossa, mutta olen tyytyväinen kisaan kokonaisuutena”, Jääskeläinen totesi hieman pettyneenä.

Seuraavaksi kilpailuohjelmassa ovat Euroopan Mestaruuskilpailut ensi viikolla Norjassa. Sitä seuraavana viikonloppuna kilpaillaan Ruotsissa.

"Tiukan X-trialkisan jälkeen voin lähteä luottavaisin mielin EM-kisoihin ja jatkamme harjoittelua ja valmistautumista niihin heti viikonloppuna. Kiitos kaikille tukijoille ja matkassa mukana olijoille".

Samuel Jääskeläinen ja Tommi neuvottelussa.