Suomen Moottoriliiton Facebook-sivuilla kerrotaan, että suomalaiselle flat trackin kaksinkertaiselle maailmanmestari Lasse Kurviselle myönnettiin 15.8. superlisenssi American Flat Track -sarjaan kaudelle 2024 Super Twin -luokkaan. Myöntäjänä toimi sarjan johtaja Bryan Smith. 

Kurvinen on toinen kuljettaja maailmassa, joka on lisenssin saanut suoraan korkeimmalle tasolle Amerikassa ja isojen poikien pyörien luokkaan.

Kurvisella alkaa kumppaneidensa kanssa suunnitelmat projektin harjoitusmatkaa sekä kilpailumatkoja varten. Kilpailukalenteri julkaistaan loppuvuodesta, kauden 2024 käynnistää kuitenkin perinteiseen tapaan Daytonan osakilpailu, Daytona Bikeweekin yhtenä kilpailuna.

Kurvinen totesi omalla Facebook-sivullaan, että "hienoa, kun Moottoriliitto ottaa yhteyttä ja myös pitkäaikainen yhteistyökumppani Motopalvelu ymmärtää asian merkitys kun on yhdessä läpikäyty urheilijan tavoite ottaa suuri askel eteenpäin. Tavoitehan on urheilijan itsensä asettama, isossa kuvassa jokainen voi sitten miettiä onko sillä merkitystä suomalaiselle moottoripyöräilylle."

"Ulkopuolisille tiedoksi, että vaikka yksin pääasiassa suomalaisena tätä omaa urheilijan projektia viedään eteenpäin, on ulkomaalaisten ystävien merkitys koko ajan suurempi niin samaan aikaan kotimaan ymmärryksen, kuulemisen ja kannustustuksen merkitys ei vähene.
Moottoriliiton päävalmentaja Tomi ja veturi Ville ovat olleet tietoisia projektista, nyt liitto halusi nostaa asian esille oma-aloitteisesti. Kiitos tästä."