Norjan avauskilpailun ensimmäinen kierros sujui hyvin ja se näkyi tulostaululla. Ensimmäisen kierroksen jälkeen Samuel Jääskeläinen oli sijalla 4. Toisen kierroksen muutama epäonnistuminen pudotti sijoituksen 8. sijalle.

Sunnuntaina ajettu kisapäivä oli haasteita täynnä.

– Otin täydet 5 virhepistettä jaksoilta 1 ja 4. En saanut tehtyä korjausliikettä ensimmäisen kierroksen aikana. Toinen kierros sujui jo paremmin, mutta hyvät sijoitukset karkasivat, Jääskeläinen kertoi. Tuloksena oli 15. sija.

Ruotsiin siirryttiin viettämään välipäiviä. Kalustoa huollettiin ja tulevissa kisamaastoissa ajettiin harjoituksia.

– Ennätettiin jopa grillaamaan hyvät pihvit illalliseksi viikolla, Samuel totesi.

Lauantain kisapäivä sujui tasaisesti. Kierrosten välillä oli vain 2 pistettä. Luokassa oli 32 kuljettajaa, joten jokainen virhepiste pudotti sijoitusta. Palkintopallille eroa jäi 11 virhepistettä ja sijoitus oli lopulta 13.

Samuel startissa.

Sunnuntain kilpailun ensimmäinen kierros sujui hyvin.

– Sain vain yhdeltä jaksolta täydet 5 virhepistettä ja siinä syynä oli ajoajan loppuminen.

Toisen kierroksen isot virheet vesittivät tuloksen. Kolme 5 virhepisteen suoritusta peräkkäin pilasi kilpailun. Sijoitus oli lopulta 16. Kisamatka Suomen kuskien kanssa oli hieno ja kilpailukokemusta ulkomailta kertyi.

Seuraavaksi kilpaillaan kotimaisemissa Nokian maastoissa ensi viikonloppuna. Toivottavasti tulee yleisöä paikalle kannustamaan, sillä sitä tarvitaan, jotta saadaan hilattua sijoitusta ylöspäin SM-sarjassa. Tavoitteena on SM-mitali.

Samuelin mukana kisamatkoille pääset seuraamalla some-tilejä: IG:_sjracing ja FB: samuel.jaaskelainen.trial.