- Ihan ok päivä tänään. Aamulla vähä kankeata menoa. Heti ensimmäisellä pätkällä nenälleen ja kolmannella löin sormet merkkauskeppiin pellolla. Sen jälkeen alkoi pikkuhiljaa löytymään parempi ajo ja viimeiselle kierrokselle tulikin kolme pohja-aikaa ajettua. Luokka voitto riitti varmistamaan mestaruuden ja yleiskilpailun pistetaulukossa ero kasvoi kolmanteen. Iso kiitos kaikille huoltojoukoille ja tukijoille, Peetu Juupaluoma kertoi.

Niko Puotsaari jatkoi vahvoja esityksiä myös Konnevedellä ajaen U20-luokan voittoon ja ollen toinen E1-luokassa, kun voittoon ajoi 15 sekunnin marginaalilla Hugo Svärd. Puotsaari nousi U20-luokan voiton ansiosta yhden pisteen erolla sarjan johtoon, kun yksi osakilpailu on ajamatta. E1-luokan SM-sarjassa hän jakaa pisteissä kolmannen sijan.

- Hyvä päivä. Kaksi ensimmäistä pätkää vähän kehnoja, mutta sitten alkoi kulkemaan hyvin ja ei tullut isoja virheitä. Kaikki pätkät olivat hyviä ja vaan yhdet lipat päivän aikana. Junnujen voitto, E1 toinen sija sekä yleisen viides, niin hyvä tulos. Mikkeliin lähdetään tiukassa tilanteessa, kun U20-luokassa vaan pisteen johto ja E1 luokassa jaetulla kolmossijalla, Puotsaari kertoi.

Viivi Mäkinen täydensi Kytönen Motorsportin kolmikon ajaen ylivoimaiseen voittoon Naisten-luokassa. Husqvarna-kuljettaja voitti päivän lopulta yli kahdeksan minuutin erolla ja kasvatti SM-sarjassa piste-eronsa ennen viimeistä osakilpailua 15 pisteeseen.

- Hyvä päivä! Muutamat lipat tuli vedettyä, mutta muuten suhteellisen puhdasta ajoa koko päivä. Peltopätkä sujui yllättävän hyvin ja kivikkopätkät sopivat minulle hyvin. Aika rentoa ajoa sekä voittoon reilulla erolla. Täytyy olla todella tyytyväinen ja nyt lähdetään viimeiseen SM-kisaan 15 pisteen johdolla, Mäkinen kertoi.

Enduron SM-sarjan päätös osakilpailu ajetaan kahden viikon päästä Mikkelissä.