MX50-luokassa kisa mestaruudesta on tiukkaa. Peetu Sarvasilta on pistejohdossa, mutta vain kahdeksan pisteen päässä ovat Oliver Härkönen ja Elmeri Salokoski. Koska jaossa on vielä 50 pistettä, on Iljas Jokiaholla ja Neo Halttusella vielä myös teoreettinen mahdollisuus mitaliin, mutta Jokiaholla on mitalille eroa 46 pistettä ja Halttusella kaksi enemmän, joten tuo mahdollisuus on hyvin pieni.

MX65-luokassa mestariksi ajaa todennäköisesti Miska Laine. Hänellä on 44 pisteen ero Leo Huuskoseen, joten kuusi pistettä riittää mestaruuteen. Huuskonen saa sen sijaan tehdä täyden päivätyön hopeasta Mikke Lindströmiä vastaan, sillä kaksikon ero on vain 4 pistettä Huuskosen eduksi. Taavi Arkonsuolla ja Sami Oinosella on myös teoreettinen mahdollisuus mitaleille.

MXC/B-luokalla on edessään vielä kaksi osakilpailua, kun mestaruuspisteitä on jaossa sekä lauantaina että sunnuntaina. Pistejohdossa Sipooseen tulee Eeka Laaksonen, jolla on takanaan kolmen kisan voittoputki. Okko Ollila vaanii kuitenkin 15 pisteen päässä. Liigapronssissa on vahvimmin kiinni Jimi Marttila, mutta mitalia havittelevat myös ainakin Sulo Hautala ja Samu Tähtisaari.

MX125-luokassa on tukevimmin kiinni Topias Kontto. Hänellä on 29 pisteen etumatka Veeti Niemiseen. Jimmy Eriksson on kolmantena, mutta matkaa hopeaan on jo 31 pistettä. Pronssia jahtaavat myös 9 pisteen päässä Erikssonista oleva Roope Vikström sekä 14 pisteen päässä oleva Simo Koskinen.

Suomen Cupit

Suomen Cupin MXV35-luokkaa on dominoinut Eemi Mutikainen. Hän on voittanut kaikki osakilpailut ja johtaa sarjaa 23 pisteen erolla ennen Janne Metsämäkeä. Pistekolmosena oleva Matti Korkeamäki on puolestaan 29 pistettä kakkospaikasta. Myös Teppo Kauppisella on vielä pieni mahdollisuus pronssiin.

MXV50-luokan Suomen Cupin johdossa on Lari Lehtiö. Myös hän on kuitannut nimiinsä kaikki osakilpailut. Tommi Laine on sarjassa toisena, mutta ero kärkeen on 26 pistettä. Sarjassa kolmantena on Matti Sipilä. Hänellä on eroa kakkospaikkaan 16 pistettä. Teoriassa pronssista ajavat vielä myös Pasi Virtanen ja Jouni Suikki.

Kilpailut Sipoossa käynnistyvät lauantaina kello 11.45. Sunnuntaina ajetaan non stop -aikataululla ja ensimmäinen kisaerä käynnistyy heti aika-ajojen jälkeen arviolta noin kello 10.00.

Kilpailuun on molempina päivinä vapaa pääsy. Sipoon motocrossrata sijaitsee osoitteessa Öljytie 616, Sipoo.