Näyttelijä ja yrittäjä Ryan Reynolds on vuosikymmenen ajan ollut intohimoinen autojen ja moottoripyörien keräilijä, ja on myös vahvasti puhunut sähköisten ajoneuvojen puolesta. Mies myös nähdään usein Los Angelesin kaduilla ajamassa prätkillään. Siten ei ole ihme, että mies jakoi Instagramissa innostuksensa seuraajiensa kanssa, kun hänelle toimitettiin tuliterä Arc Vector -sähkömoottoripyörä.

Kuvan perusteella näyttää, että kyse ei ole niistä kahdesta Founder's Signature Editionista, jotka Arc on valmistamassa erityisesti USA:n markkinoille, vaan "perus"-Vectorista. Erikoisversiothan valmistetaan markkinointiavuksi madaltamaan yrityksen kynnystä päästä Pohjois-Amerikkaan.

Lisää asiasta tässä: Näitä signeerattuja eksoottisia superbikejä valmistetaan vain kaksi kappaletta

Erikoismallit on suunnitellut Arcin perustaja ja pääjohtaja Mark Truman, ja ne ovat todellakin ainutlaatuisia maailmassa. Pyörän monokokkirunko, katepaneelit ja jopa vanteet on valmistettu taotusta hiilikuidusta. Yksityiskohtia korostetaan ruusu-kultavärisellä maalauksella ja Mark Trumanin nimikirjoitus löytyy pyörästä useammasta kohtaa, mikä vahvistaa sen, että kyse on uniikista malliversiosta.

San Franciscossa toimiva tutkimuslaitos Grand View Research Inc. ennakoi sähkömoottoripyörien markkinan kasvavan vauhdilla vuoteen 2030 asti. 19 % vuotuinen kasvu tarkoittaa globaalia 110 miljardin euron arvoista markkinaa vuonna 2030. Edullisempien pyörien markkinat lienevät Aasiassa; Intiassa, Indonesiassa ja Kiinassa, kun taas kalliimmat sähköpyörät myytäneen Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa.

 

Lähde: Arc Vehicles.

Aiheesta aiemmin:

TIISTAI 29.8.2023 14:12

Näitä signeerattuja eksoottisia superbikejä valmistetaan vain kaksi kappaletta

TORSTAI 24.8.2023 12:23

Tutkimuslaitos: Sähkömoottoripyörämarkkinoille luvassa kovaa kasvua – syy on toinen kuin luulet