Ohessa Rasmus Nurmen kisatunnelmia viikonlopulta.

– Jouduin jättämään torstain reenit väliin flunssan takia. Pääsin vasta perjantaina reenamaan uudelle radalle. Kisaviikonloppu kokonaisuudessaan oli hankala, kun en ollu päässyt flunssan takia vielä kuntoon, Rasmus Nurmi kertoi.

Lauantai

– Rata oli märkä sateen jälkeen, mutta kisan aikana ei satanut vettä. Lähdössä jäin kuudenneksi mutta ykkösmutkan jälkeen olin taas viidentenä. Kisan aikana tipuin välillä kuudenneksi mutta loppupuolella kisaa sain viitospaikan takaisin ja maalissa olin viides.

Sunnuntai

– Lähdin kisaan kutosruudusta (lauantain kisan kierrosaikojen perusteella). Sain hyvän lähdön ja nousin neljänneksi. Ohitin ensimmäisellä kierroksella edellä ajavan ja nousin kolmanneksi. Kisan edetessä tipuin kuitenkin kuudenneksi, kun voimat vaan eivät olleet vielä palautuneet flunssan takia. Maalissa olin 6.

– Olen tyytyväinen kuitenkin kierrosaikaani, ajoin kokolailla samaa aikaa tiimikavereiden kanssa. Kausi 2023 on saatu saatu päätökseen. Tämä kausi oli toinen Superstock600-luokassa. Kesän aikana tuli paljon lisää vauhtia. Sunnuntaina varmistui SM pronssi.

– Paljon kiitoksia kaudesta Kallio Racing tiimille, mekaanikoille, tiimikavereille ja yhteistyökumppaneille!