SM-tason enduroa luvassa Mikkelin Moottorikerhon 90-vuotisjuhlakilpailussa. Kilpailuun on ilmoittautunut 124 kilpailijaa. Kisa ajetaan uudella noin 60 kilometrin reitillä. Mikkelin Moottorikerho on raivannut 30 kilometriä uutta reittiä juhlakilpailua ja kauden päätöstä varten. Edellisessä osakilpailussa mestaruudet ratkesivat jo yleismestaruus- ja SME3-luokassa kun Eemil Pohjola varmisti paikkansa mestarina.

Samoin SME1-luokan mestaruus on jo ratkennut, kun sen vei nimiinsä Hugo Svärd ja Peetu Juupaluoma poimi osakilpailupisteet nimiinsä SME2-luokassa vieden luokan mestaruuden.

Mestaruuksia ei vielä ole kaikissa luokassa taputeltu, vaan jännitettävää riittää kauden päätöskisaankin. Nuorten alle kaksikymmentävuotiaiden U20-luokassa kisataan vielä mestaruudesta tosissaan, kun Niko Puotsaari ja Albert Juhola starttaavat vain yhden pisteen erolla päätöskisaan. Naisten luokan johdossa on Viivi-Maria Mäkinen, mutta mestaruutta tavoitteleva Janette Mielonen on vain muutaman pisteen päässä, joten tiukka kisa naisten mestaruudessa luvassa.

Enduron SM-sarja saa hienon päätöksen Otavassa Mikkelin Moottorikerhon juhlakilpailussa. Suomen kovimmat kamppailevat Mikkelissä enduron mestaruuksista, katso sarjataulukot ennen kisaa täältä.

Kilpailun tarkemmat tiedot löydät Mikkelin Moottorikerhon sivuilta täältä.

Janette Mielonen havittelee enduron naisten sarjan mestaruutta vain muutaman pisteen erolla johtavaan Mäkiseen.

Janette Mielonen havittelee enduron naisten sarjan mestaruutta vain muutaman pisteen erolla johtavaan Mäkiseen.