– Hyvä päivä. Koko päivän hyvää ajoa ja vaikeat pätkät sopivat hyvin itselle. Ei tullut isoja virheitä eikä kaatumisia. U20-luokasta reilu voitto ja mestaruus sekä yleisestä kolmas sija eli paras tulos SM-kisoissa. E1-luokasta myös SM pronssia. Ollut todella nousujohteinen kausi, joten voi olla tyytyväinen. Kalusto toimi myös virheettömästi. Iso kiitos tiimille, huollolle ja yhteistyökumppaneille, tyytyväinen Niko Puotsaari kertoi.

Viivi Mäkinen niin ikään kruunattiin tänään Suomen mestariksi, kun hän uusi mestaruutensa Naisten-luokassa voittaen kilpailun tänään reilun viidentoista minuutin erolla.

– Päivä sujui ihan hyvin ilman mitään sen suurempia ongelmia. Reitti oli kyllä aika raju ja täytyi ajaa todella fiksusti. Onneksi huolto ja tiimi pelasi hienosti sekä koko kisa meni täysin suunnitelmien mukaan. Naisten luokan voitto 15 minuutilla sekä samalla kaudesta jäi käteen Naisten enduron Suomen Mestaruus, Mäkinen kertoi.

Jo edellisessä kilpailussa E2-luokan Suomen mestaruuden varmistanut Peetu Juupaluoma ajoi tänään yleiskilpailussa toiseksi ja nappasi Yleiskilpailun SM-sarjan hopeamitalin E2-luokan mestaruuden jatkoksi.

– Ihan jees päivä tänään. Aamulla ensimmäisellä pätkällä nenälleen, mutta siitä parani ajo loppua kohden. Ensimmäisen kierroksen toisella osuus oli vähän tiukempi ja otin 4 minuuttia at siinä. Sitä onkin ajamalla vaikea saada kiinni, mutta ajettiin se mikä ehdittiin. Maalissa ihan tyytyväinen tulokseen ja otin yleiskilpailusta SM hopeaa samalla mikä oli tavoitteena tähän kisaan. Kiitos tiimille ja huoltojoukoille ja yhteistyökumppaneille, Juupaluoma kertoi.

Enduron SM-sarja on näin paketissa tämän kauden osalta, mutta edessä on vielä kaksi MM-osakilpailua, kun MM-sarja jatkuu kuun vaihteessa Portugalissa.