20-vuotias Noah Fowler oli ajamassa moottoripyörällään kotiinsa, kun salama iski häneen Interstate 66:lla lähellä Haymarketia Virginiassa. Salamanisku heitti nuorukaisen pois pyörän selästä kadulle, jossa hän oli useita minuutteja tajuttomana.

Salamanisku oli kulkenut läpi hänen kypäränsä sisäkorvaan, jossa se oli rikkonut hänen tärykalvonsa ja sitten kulkenut kaulakorua pitkin alaspäin. Hänen niskassaan on palojälkiä kaulakorusta, samoin niissä kohdissa, joissa oli metallia hänen ajofarkuissaan. Siitä korvasta, jonka läpi salama kulki, ei korkeiden äänien kuulo palaa enää.

Ihme on se, ettei häneltä katkennut luita pyörän selästä putoamisen jälkeen eikä hän myöskään saanut sisäisiä verenvuotoja.

Silminnäkijä tuli Noahin apuun ja totesi,ettei tämän pulssi tuntunut, joten hän hälytti ensiavun. Mies  tuli tajuihinsa, ikäänkuin heräsi kuolleista, vasta 3-4 minuuttia tapahtuneen jälkeen.

Tällä hetkellä Noah on päässyt kotiin. Hänen ihonsa palovammoihin on tehty ihonsiirtoja, mutta muuten mies on hengissä ja olosuhteet huomioon ottaen hyvässä kunnossa.

Asiasta kertoi WRAL.

Aiheesta aiemmin:

PERJANTAI 14.6.2019 07:59

Motoristi selvisi salamaniskusta 33 vuotta sitten – ikävät muistot palasivat

KESKIVIIKKO 19.8.2015 09:54

Salama iski motoristiin - selvisi hengissä