Kuljettajina paljastustilaisuudessa toimivat Jeff ‘Six Time’ Stanton, joka voitti viimeisen mestaruutensa juuri kyseisellä stadionilla. Hän toimii nykyään Triumphin Adventure Experiencen johtajana Yhdysvalloissa. Hänen rinnallaan esiintyi the GOAT, Ricky Carmichael, jonka pyörä oli varustettu hänen omilla grafiikoillaan ja ei-vakiokomponenteilla varustettuna.

Kuljettajina paljastustilaisuudessa toimivat Jeff 'Six Times' Stanton ja Ricky Carmichael.

Kuljettajina paljastustilaisuudessa toimivat Jeff 'Six Times' Stanton ja Ricky Carmichael.

Pyörät julkistetaan lopullisesti 28. päivä marraskuuta.

– Olen onnellinen voidessamme lopulta näyttää faneille, minkä eteen olemme työskennelleet viimeiset neljä vuotta. Pyörä tuntuu mahtavalta, se näyttää hienolta, ja se on nopea. Olen todella tyytyväinen siihen, mitä olemme tehneet, enkä malta odottaa sitä, että saamme jakaa lopulliset yksityiskohdat marraskuun 28. päivänä, Ricky Charmichael sanoi.

– Colosseum on erityinen paikka minulle, ja tulla takaisin tänne Triumphilla, on minulle erityinen kunnia. Uudet grafiikat näyttävät erilaisilita kuin mikään muu paddockilla ja antavat pyörälle todella skarpin ja erottavan ulkonäön, jota uskon fanien rakastavan, Jeff Stanton lisäsi.

Videot

Tässä ensin Colosseumin julkistusvideo. Voit katsoa sen myös täällä.

Ja tässä vanhempi "Vision to Reality | The Final Test" -video, vauhdikas sekin. Kuljettajina Evan Ferry ja Ricky Carmichael. Voit katsoa sen myös täällä.

Aiheesta aiemmin:

LAUANTAI 24.9.2022 09:49

Triumph julkisti MM-sarjan motocross-tiiminsä

LAUANTAI 24.7.2021 10:20

Triumph ryhtyy valmistamaan motocross- ja enduropyöriä