Juupaluoma starttaa viikonloppuun luottavaisin mielin ja taistelee viikonloppuna Junior 1-luokan MC-pisteissä kuudennesta sijasta.

– Hyvät fiilikset viimeiseen kilpailuun. Pätkistä ensimmäinen enduro ja crossi näyttävät hyville. Toinen enduro ja extreme ovat vähän hitaampia ja vaikeampia ajaa. Toivottavasti niihin löytyy myös hyvä rytmi. Tänään aloitetaan supertestillä ja huomenna varsinainen kilpailu, Juupaluoma kertoo.

Youth-luokan MM-pisteissä sijalla 13. oleva Niko Puotsaari puolestaan sairastui viikolla flunssaan ja lähtee yrittämään ajamista viikonloppuna.

– Kaksijakoiset fiilikset kisaan. Tiistai-illalla iski joku pöpö ja nyt on ollut kurkku kipeänä, nokka tukossa ja kauheata yskää. Toivotaan et pystyisi silti ajamaan koko viikonlopun. Kaikki muut pätkät paitsi toinen enduro näyttävät hyviltä. Superilla aloitetaan tänään ja katsotaan, millainen kunto on huomenna kisassa, Puotsaari kertoi.

Tänään Portugalissa on tuttuun tyyliin vuorossa supertesti ja huomenna ajetaan ensimmäinen kilpailupäivä, mikä alkaa Suomen aikaan kello 11.00. Viikonlopun tuloksia voi seurata täältä.