Niki Tuuli, #66, ajaa tällä kaudella kilpaa MM-supersport-sarjassa Triumphilla. Facebook-videollaan mies kiittää fanejaan, tukijoitaan ja yhteistyökumppaneitaan todeten, että ilman heitä hänen hieno matkansa ratamoottoripyöräilyn maailmassa ei olisi ollut mahdollista, eikä tämän päivän Niki Tuuli olisi sama Niki Tuuli. 

Vuosiin mahtuu sekä hyviä että haastavia hetkiä, mutta annetaan miehelle itselleen puheenvuoro.

Ensin osallistumisohjeet Nikin tänä vuonna käyttämän kisakypärän arvontaan osallistumiseen: "1. Katso video. 2. Tykkää. 3. Kommentoi ja kiitä. 4. Jaa video. Olet mukana," Niki opastaa.

Ja sitten suora lainaus videon tekstistä. Huomaa hieno ajatus kiittämisen kohdalla, kun itse kommentoit ja kiität Nikin videota:

"Mä halusin tehdä tällaisen pienen kiitosvideon mun tukijoille ja yhteistyökumppaneille. Ihan jokaista en pysty tästä mainitsemaan sieltä alkuajoista asti, tästä saattais tulla aika pitkä video, mutta mä uskon, että aika moni kuka tätä videota katsoo, pystyy tunnistaan itsensä tästä porukasta. Joten kiitos myös sinulle.

Vuonna 2005 kun aloitettiin ajaan kilpaa ja jos siitä vedetään pikakelaus tähän vuoteen asti, niin kyllähän tähän matkaan on mahtunut paljon onnistumisia ja epäonnistumisia, paljon erilaisia kokemuksia; iloa, surua, semmonen vuoristorata se on ollut, ettei tämmöstä olisi varmaan missään koulussa kyllä oppinut.

Ja en usko, että Niki Tuuli olis tämmönen ihminen, mikä se tällä hetkellä on, ilman näitä kokemuksia mitä tää matka on tuonut. Joten suuri kiitos mun tukijoille ja yhteistyökumppaneille vuosien varrelta, ilman teitä mikään tästä ei olis ollut mahollista ja sen kunniaksi mä haluaisin arpoa tän mun kypärän tältä vuodelta

Kypärä on hyvin ollut käytössä, niin kuin huomaat.

Pystyt osallistumaan tähän arvontaan sillä, kun tykkäät tästä videosta, kommentoit, ja voit kiittää jotain semmosta ihmistä, joka on ollut sun tukena tai auttamassa sua jossain tärkeässä asiassa, tai sit voit kiittää mun tukijoita, ja muista myös jakaa tämä video, jotta mahdollistat samalla, että tämä tulee sun kirjahyllylle köllöttämään

Suuri kiitos mun tukijoille.

Ja tää ei ollut mikään sellainen video, että matka on päättymässä, vaan hommat jatkuu ens vuonna ja niistä tulee sit vähän myöhemmin.

Kiitos paljon. Moi," totesi Niki videon lopuksi.

Soitimme Nikille ja kysyimme, milloin hän aikoo arpoa hienon kypäränsä, jolloin hän totesi, että lähiviikkoina. 

Jerezin kisa on vielä tästä vuodesta miehellä jäljellä, ja ensi vuotta peittää salaisuuden verho.

"Kilpaa ajaminen jatkuu edelleen, kuviot on selvillä, ja ne julkistetaan lähitulevaisuudessa", Niki myhäilee, "viimeistään ennen Jerezin kisaa.

Nikin kiitosvideota voit käydä katsomassa, tykkäämässä ja jakamassa sekä osallistumassa kypärän arvontaan täällä.