Samuel luonnonkivi- ja betoni-jaksolla Kirkkonummella.

Jääskeläinen luonnonkivi- ja betoni-jaksolla Kirkkonummella.

Jääskeläinen oli kärkikahinoissa koko kisan ajan, mutta muutama virhe kolmannella kierroksella pudotti hänet voittotaistelusta. Mies piti kuitenkin selvän eron kolmanteen sijaan ja nousi lopullisissa SM-pisteissä neljänneksi.

Ennen viimeistä kilpailua Samuel osallistui Ruotsissa pohjoismaiden mestaruuskilpailuun, jossa hän jäi yhdeksänneksi. Kilpailun jälkeen Samuel oli pettynyt ja harmistunut. Kilpailukauden päätyttyä hän kertoi olevansa helpottunut hyvästä tuloksesta vaikean kauden jälkeen.

Samuel luonnonkivillä Kirkkonummella.

– Ajo on kehittynyt paljon ja Suomen korkea taitotaso motivoi harjoittelemaan kovemmin", Jääskeläinen totesi.

Kausi huipentuu Moottoriliiton Gaalassa Jyväskylässä 6.1.2024, jossa palkitaan kauden menestyjät ja ansioituneet.

Samuel Jääskeläinen kiittää tukijoitaan ja jatkaa harjoittelua, jotta pystyy aloittamaan vahvasti seuraavan kauden heti ensimmäisestä kisasta alkaen.

Samuelin mukana kisamatkoille pääset seuraamalla some-tilejä: IG: _sjracing, FB: samuel.jaaskelainen.trial

Samuel podiumilla, 2.sija Kirkkonummella.