Ego Power+ Mini Bikessä käytetään ajamiseen kahta Egon Power+ 56V 7,5 ampeeritunnin Arc Litium -akkua. Mikäli siis et tarvitse muitten Ego-laitteittesi akkuja juuri sillon vakavampaan työhön, niin voit joko itse tai jälkikasvusi laittaa akut paikalleen pyörään ja huristella sen sähköisen napamoottorin voimin maksimissaan 45 km/h vauhdilla jopa 32 kilometrin matkan latauksella.

Ajon pitänee tapahtua maastossa, sillä Mini Bike ei ole maantiekelpoinen.

Pyörässä on kolme ajotapavalintaa, Eco, Normal ja Sport. Pyörässä on jousitus sekä edessä että takana, ja kaksi hydraulista levyjarrua pysäyttävät Mini Biken nopeasti. Rengasvarustus on maastokäyttöön ja seikkailuun suunniteltu.

Digitaalinäytöstä selviää ajonopeus, kiihtyvyys, jäljellä oleva ajomatka ja muita tarpeellisia ja tärkeitä asioita. 

Ego Power+ Mini Bike ei vielä ole saatavilla, mutta tulossa on, lupaa valmistaja. Sitä emme tiedä, tullaanko pyörää tuomaan Suomeen, mutta Egon muita tuotteita, kuten akkulumilinkoja, päältäajettavia ja itsevetäviä akkuruohonleikkureita ainakin tuodaan. Jollakulla voisi siis kovasti olla jo valmiina sopiva määrä akkuja, että pääsisi revittelemään tai ainakin ajelemaan Mini Bikellä sopivassa maastossa.

Asiasta lisää Ego Power Plussan sivuilla täällä