Uudessa Ténéré 700 Extremessä on täysin säädettävä KYB-jousitus edessä ja takana. Alustan joustomatkaa on lisätty 20 mm alkuperäiseen Ténéré 700:n verrattuna. Etuhaarukat on käsitelty kestävällä Kashima-pinnoitteella.

Extremen kaksiosainen etulokasuoja koostuu endurotyylin korkeasta lokasuojasta ja erillisestä alaosasta. Litteämpi yksiosainen Rally-istuin helpottaa kuljettajan painon siirtoa. Vakiovarusteena löytyvät muun muassa titaaniset jalkatapit sekä alumiininen jäähdyttimen suojaverkko ja ketjunohjain.

Pyörän viisituumaisessa TFT-näytössä on käytettävissä kolme erilaista teemaa, mukaan lukien nuottityylinen Rally Raid -näyttö suunnistusta varten.

Yamahan tehdaskuljettajat Alessandro Botturi ja Pol Tarrés ovat osoittaneet Ténérén suorituskyvyn voittamalla maailman haastavimpia rallikilpailuja, kuten kaksoisvoitto TransAnatolian erämaarallissa. He kilpailevat 20. lokakuuta alkavassa Italian Motorally & Raid TT -mestaruuskilpailujen päätöskisassa 2024 Ténéré 700 Extreme -pyörillä.

Ténéré 700 Extreme 2024

  • · Etujoustovara 230 mm
  • · Takajoustovara 220 mm
  • · Maavara 260 mm
  • · Kolmiteemainen viiden tuuman pystysuuntainen TFT-näyttö
  • · Titaaniset jalkatapit
  • · Litteä yksiosainen istuin (istuinkorkeus 910 mm)
  • · Korkea väreihin sopiva etulokasuoja
  • · Alumiininen jäähdyttimen suojaverkko
  • · Ketjuohjain
  • · Kullanvärisiksi eloksoidut alumiinipinnavanteet

 

2024 Yamaha Ténéré 700 Extreme

2024 Yamaha Ténéré 700 Extreme

 

Ténéré 700 Extreme tulee saataville keväällä 2024. Hinta ilmoitetaan myöhemmin. Värivaihtoehto on Icon Blue uudella erikoisgrafiikalla.

Ténéré Spirit Experience

Ténéré Spirit Experience on tarkoitettu niille Ténérén omistajille, jotka haluavat viedä Adventure-moottoripyöräilyn seuraavalle tasolle ja saada tuntumaa erämaaralleihin ilman kilpailupaineita ja kauniista maisemista nauttien. Ténéré World Raid Teamin johtaja Marc Bourgeois pyörittää Ténéré Spirit Experience -tapahtumia MBSM-yrityksensä kautta Yamahan puolesta.

Ténéré Spirit Experience on kokonaisvaltainen paketti, joka kattaa valmistelut, lennot, pyöräkuljetukset ja kaiken muun asiakkaan valitsemaan erämaaralliin osallistumiseen liittyvän.

Kuljettavat voivat saapua Ténéré-keskukseen, jos he haluavat saada opastusta ajo- tai suunnistustaidoissa. MBSM huolehtii kaikesta muusta alusta loppuun – kuten tiedotustilaisuuksista ennen jokaista tapahtumapäivää, logistiikasta, teknisestä avusta, GPS-paikantimen asentamisesta, aamiaisesta ja päivällisestä sekä leirinnästä.

Vuoden 2024 Ténéré Spirit Experienceen kuuluu kuuluisia erämaaralleja alkaen joulukuun Africa Eco Racesta ja jatkuen huhtikuun Morocco Desert Challengeen, toukokuun Hellas Rallyyn ja TransAnatoliaan.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://tenere-spirit-experience.com/

2024 Yamaha Ténéré 700 Extreme

2024 Yamaha Ténéré 700 Extreme

MyRide

Yamahan ilmaisella MyRide-sovelluksella Ténéré 700 Extremen kuljettajat saavat enemmän irti jokaisesta ajomatkasta. MyRide-sovelluksessa voi tarkastella ajotietoja, kuten kokonaismatkaa, korkeutta merenpinnasta, huippunopeutta, keskinopeutta, kiihtyvyyttä ja kallistuskulmia. Näitä voi helposti vertailla myös ajokavereiden kesken. Ténéré 700 Extremen osalta MyRide on myös älypuhelinliitettävyyden mahdollistava sovellus, joten ajajat näkevät saapuvien puhelujen ja viestien ilmoitukset pyörän TFT-näytöllä.