Taylor Boyle ja moottoripyörä, jolla hän oli ajanut, löydettiin tien penkalta noin 12 metrin päästä tieltä haja-asutusalueelta läheltä Powellia. Mies löydettiin vajaat kolme päivää sen jälkeen, kun perhe oli ilmoittanut Knoxin piirikunnan sheriffintoimistolle hänen kadonneen.

Ystävät totesivat hänen olevan äärimmäisen onnekas, että on elossa. Sheriffin raportin mukaan hänen perheensä oli puhunut miehen kanssa viimeksi sunnuntaina 15. lokakuuta aamupäivällä, ja hänet löydettiin lokakuun 17. päivän iltana.

Perhe oli huolestuttuaan alkanut seurata jopa hänen puhelintaan ja pankkitiliään elonmerkkien toivossa. 

Ryhmä ystäviä alkoi etsiä Boylea niitä mahdollisia reittejä pitkin, joita hän olisi voinut ajaa. Mutta he eivät löytäneet häntä ennen iltaa.

Yksi kolmen ystävän ryhmä päätti nousta autoista ja kävellä pitkin tietä taskulamppuja käyttäen. He näkivät jäljen tien vieressä ja heidän taskulamppujensa valo heijastui moottoripyörästä. Ystävät pelästyivät siitä, mitä mahdollisesti olisi löytymässä, mutta Boyle olikin tajuissaan.

Boyle on edelleen sairaalassa. Hän sai kovan iskun päähänsä, ja hänen kyynärpäänsä meni sijoiltaan, mutta hänen odotetaan toipuvan täysin.

Lähteet: Western Mass News ja Knoxin piirikunnan seriffintoimisto.

Kaikki hyvin. Mies löydetty! Kuva: Knoxin piirikunnan sheriffintoimisto.

Kaikki hyvin. Mies löydetty! Kuva: Knoxin piirikunnan sheriffintoimisto.