Tiedotteessaan Husqvarna kertoo myös, että tulevat kolme uutta katupyörämallia antavat selvän näkemyksen brändin tulevaisuudesta.

Tänään Husqvarna tunnetaan parhaiten off-road-malleista ja kilpamenestyksestään, mutta tunnetuksi merkki tuli alunperin 1900-luvun alkupuolella sporttisista katupyöristään. Nyt merkillä on ikää jo 111 vuotta sekä katu- että offroad-pyörien valmistajana, ja se tekee vahvan paluun katupyöräsegmenttiin uudella isokuutioisella, yksisylinterisellä mallilla kuten myös kahdella kiintoisalla ja modernilla konseptimallilla.

Husqvarna lupaa, että uusi yksisylinterinen katupyörä tarjoaa premiumluokalle luonteenomaisia asioita silti säilyttäen pyrkimyksen ruotsalaiseen käytännölliseen muotoiluun. Samalla pyörä on uskollinen brändin arvvoille ja perinteille.

Konseptimallit puolestaan antavat selkeän kuvan Husqvarnana tulevaisuudensuunnasta katupyöräsegmentissä. Prototyypit paljastavat kevytrakenteisuuden ja käytännöllisyyden, ensiluokkaisen laadun ja kompromissittoman designin.

Jutun aloituskuva vuoden 2013 EICMA:sta.