Lomaileva sveitsiläinen pariskunta ajoi kaikessa rauhassa Death Valleyn kansallispuistossa lauantaina, kun kuski iski äkkiyllättäen asuntoautonsa jarrut pohjaan väistääkseen tietä ylittävää tarantella-hämähäkkiä. 

Heidän nopea reagointinsa pelasti hämähäkin, joka käpytteli tiehensä tilanteesta häiriintymättä, mutta 24-vuotiaalla moottoripyörällä matkassa olleella kalifornialaismiehellä oli huonompi tuuri. Hän nimittäin rysäytti suoraan asuntoauton perään, ja vietiin ambulanssilla sairaalaan. Vielä eilen ei ollut tietoa hänen tilastaan.

Hurrikaani Hilary ja sen rankat sateet iskivät Kaliforniaan elokuussa, ja sen jäljiltä Death Valleyssä on tulvien vahingoittamia teitä eikä eläintenkään elo ole vielä asettunut normaaliuomiinsa.

Sen lisäksi on se aika syksystä, jolloin urostarantellat jättävät maanalaiset pesänsä ja lähtevät etsimään parittelukumppania.

Joten varovaisuutta kansallispuistoissa ajeluun. Meillä ei onneksi ole tarantelloja, mutta muistetaan varoa vähän isompiakin eläimiä. Ja pidetään turvarakoa.

Lähde: Koaa.com