Rico Salmela, numero 27

Rico Salmela, numero 27.

Morjesta

Nyt on kausi 2023 saatu päätökseen Valenciassa.

Kisaviikonlopun treenit jäivät torstan ekoja lukuunottamatta väliin kokonaan kovan tuulen takia. Se ei hirveemmin haitannut koska rata on entuudestaan tuttu.

Lauantaina suoraan aika-ajoon. Oli todella kova tuuli edelleen enkä oikein onnistunut löytämään hyvää paikkaa kunnon imuavulle, mitä tuossa kelissä tarvitaan. Tuloksena oman ryhmän viides.

Rico Salmela, numero 27

Rico Salmela, numero 27 lähtöruudukossa.

Pääsin starttaamaan ruudusta kahdeksan kisaan.

Kisa lähti mukavasti liikkeelle, ja oli hyvä tuntuma ajamiseen. Taistelin kärkiryhmässä, ja tiesinm että on hyvä mahdollisuus päättää kausi jopa voittoon.

Kisan puolivälissä tiimikaveri teki hieman turhan tiukan ohitus yrityksen, jonka johdosta meidän molempien kisa päättyi siihen.

Tämä tapahtui European Talent Cupissa jonka loppupisteissä sijoituin neljänneksi niinkuin Red Bull MotoGP rookies cupissakin.

Harmitti aika paljon lopettaa kausi noin, mutta tuntui olevan teemana tälläkaudella. Ensivuonna uudet kuviot ja niistä lisää myöhemmin.

Iso kiitos tiimilleni ja tukijoilleni, että olen saanut kehittyä kohti unelmaani teidän avullanne. Nyt kohti kotia ja ajatukset tulevaan.

Terveisin

Rico

Ricon uraa voit seurata esimerkiksi hänen Facebook-sivullaan täällä

Rico Salmela, numero 27

Rico Salmela, numero 27.