Tampere Supercross teki kaksi viikkoa sitten paluun Messu- ja Urheilukeskukseen neljän vuoden tauon jälkeen. Isänpäiväviikolla järjestetty tapahtuma keräsi paikalle historiallisen suuren yleisöjoukon, kun perjantaina katsojia kilpailuun saapui vajaat 3 000 ja lauantaina vajaat 4 000. Lauantain kilpailun liput myytiin loppuun jo perjantaiaamuna, eikä lippuja jäänyt myyntiin lainkaan paikan päälle. Lauantai on kilpailussa myyty loppuun myös aiempina vuosina, mutta ei ikinä ennakkoon.

Samaan aikaan järjestetyssä Offroad Expossa oli myös runsaasti tapahtumia. Paikalla oli lähes 50 näytteilleasettajaa ja messuvierailta tulikin kiitosta ennen kaikkea siitä, että mukana oli todella paljon alan toimijoita ja messut olivat sitä kautta erittäin laadukkaat.

- Olen todella tyytyväinen siihen, että ihmiset ottivat innolla tapahtuman jälleen vastaan. Supercrossissa nähtiin ennätysyleisö ja myös messuilla oli todella paljon vilskettä. Kokonaisuutena tapahtuma oli erittäin onnistunut ja haluan kiittää siitä kaikkia paikalla olijoita: Yleisöä, kuljettajia, tapahtuman tukijoita, näytteilleasettajia ja luonnollisesti Tampereen Motocrossin talkooporukkaa, tapahtuman promoottoritahon JH Eventsin Jani Hovi kertoo.

Onnistuneen tapahtuman jälkeen katseet suunnataan jo ensi vuoteen, jolloin luvassa on juhlavuosi. Kyseessä on nimittäin historian 10:s Tampere Supercross ja Offroad Expo.

- Meillä on jo runsaasti suunnitelmia ensi vuodelle. Kilpailun osalta luvassa on uudistuksia ja haluamme tarjota katsojille vielä enemmän tapahtumia radalla. Myös messupuolen osalta meillä on paljon suunnitelmia ja luonnollisesti haluamme luoda myös messuista entistä houkuttelevammat. Ensi vuoden tapahtumassa ei ole kuin yksi huono puoli, nimittäin siihen on vielä lähes vuosi aikaa, Hovi nauraa.

Tampere Supercross ja Offroad Expo tullaan järjestämään marraskuussa 2024. Tarkempi päivämäärä julkaistaan loppuvuoden aikana.

Aiheesta aiemmin:

SUNNUNTAI 12.11.2023 09:02

Tampere Supercrossissa huikea näytelmä: Kullas kaatui starttimutkassa – kiri silti voittoon

LAUANTAI 11.11.2023 10:28

Kullas avauspäivän valtias Tampere Supercrossissa

TIISTAI 31.10.2023 14:45

Show palaa Tampereelle - Tampere Supercross & Offroad Expo 10.-11.11.2023