Reown-järjestelmä on selvästi rakennettu pienentämään ostajan riskiä käytetyn Royal Enfieldin hankkimisessa. Mikä ostat käytetyn RE:n Reown-ohjelman kautta, valtuutettu RE-jälleenmyyjä huoltaa pyörän ja tarkistaa sen kunnon ennen kuin se luovutetaan asiakkaalle. Lisäksi pyörään saa valmistajan takuun ja kaksi ilmaista huoltoa.

Etu on siis melkomoinen käytetyn Royal Enfieldin ostajan kannalta.

Olemassa olevat RE:n asiakkaat, eli merkin pyörien omistajat, voivat myös myydä käytetyn Enfieldinsä järjestelmän kautta.

Tällä hetkellä Royal Enfieldin Reown-ohjelma on käynnissä vain Intiassa ja sielläkin ainoastaan Delhissä, Mumbaissa, Kalkutassa, Bengalurussa ja Chennaissa. Toisaalta noiden kaupunkien ydinalueilla asuu yhteensä noin 40 miljoonaa ihmistä, ja esikaupunkialueet mukaan laskien parikymmentä miljoonaa lisää. Voi siis sanoa, että järjestelmän testausalue on riittävän laaja.

Royal Enfieldin pääjohtaja B. Govindarajan totesi, että Reown on väline lisätä käytettyjen Royal Enfieldein saatavuutta ja luottamusta niihin. Varsinkin, koska merkillä on erittäin laaja jälleenmyyntiverkosto ja vielä laajempi ekosysteemi. Viimemainittu myös parantaa mahdollisuuksia löytää sellaisia, jotka haluavat ostaa käytetyn RE:n. Samalla yritys pystyy varmistamaan vaihdokkien laadun ja kunnon. Govindarajan uskoo tämän tuovan lisää asiakkaita brändille.

Haaste kilpailijoille on ainakin kova. Royal Enfield on maailman suurin keskikokoisten moottoripyörien valmistaja, ja nähtävästi se on laskenut järjestelmän tuottavan niin paljon lisää asiakkaita ja goodwilliä brändille, että se kannattaa. On mielenkiintoista nähdä, miten Reown-järjestelmä menestyy Intiassa, ja laajeneeko se muualle maailmaan.

Lisää aiheesta Royal Enfieldin sivuilla.

Aiheesta aiemmin:

MAANANTAI 27.11.2023 09:02

EICMA 2023 -messut 150 kuvan voimin

PERJANTAI 10.11.2023 13:27

Royal Enfield vauhdissa: uusi Himalayan – ja sähköinen prototyyppi HIM-E

KESKIVIIKKO 27.9.2023 12:24

Näin järjettömiä määriä Intiassa myydään 300-400 kuutioisia prätkiä – Top12 listaa dominoi yksi merkki

MAANANTAI 3.4.2023 08:28

Intialainen Royal Enfield myyntiennätykseen: 835 000 moottoripyörää tilivuonna 2023