Eemil Pohjola siirtyy Yamahan pyörään jatkaessaan yhteistyötään SE-Teamin kanssa. Hän vaihtaa pyörämerkkiään Yamahan maahantuojan ja SE-Teamin tuella. 2020 alkanut yhteistyö saa jatkoa myös kaudella 2024. Yhteistyön aikana Pohjola on saavuttanut merkittäviä voittoja kuten Suomen mestaruuksia, yleismestaruuksia ja peräti kolme Päijänteen ympäriajon voittoa.

Pohjola kommentoi tulevaa kautta seuraavasti: "Kävin kesällä kokeilemassa Yamahan uudistunutta YZ450F-mallia, ja pyörä tuntui heti mukavalta ajaa, jo vakiomoottorilla ja -iskareilla”.

”On hienoa, ja olen todella tyytyväinen, että jatketaan Pohjolan kanssa 2020 alkanutta yhteistyötä”, SE-Teamin toimitusjohtaja Santeri Enjala iloitsee. ”Emppu on ollut kiistatta Suomen nopein kuljettaja jo usean vuoden ajan.”

”Eemil on osoittanut vauhtinsa ja tuloksentekokykynsä vuosien varrella”, Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliikkeen myyntipäällikkö Mikko Tiilikainen kertoo. ”Olemmekin erittäin iloisia saadessamme hänet Yamahan väreihin. Eemilin ja SE-Teamin välinen yhteistyö on ollut vahvaa ja on hienoa tähdätä toimivalla kokonaisuudella tulevaisuuden koitoksiin voittoja hakemaan.”

Aiheesta aiemmin:

SUNNUNTAI 26.3.2023 20:28

Pohjola voitti Päitsin ja kolmas mestaruus toi myös Päijänne-kilven