Tänä vuonna liigassa ajoi kolme suomalaista, Heikki Huusko Gävlen joukkueessa ja Max Koivula ja Atte Suolammi Bockarnan riveissä. Heti ensimmäisestä osakilpailusta lähtien huomattiin Huuskon ja Koivulan erinomainen vire. Ei näitä kavereita suotta valittu Suomen edustajiksi MM-sarjan karsintaan. Liiga ajettiin kahtena eri kisaviikonloppuna, ensimmäisessä oli kolme kilpailua, jälkimmäisessä kaksi.

Heikki Huusko.

Lopputuloksissa suomalaisten edustamat kerhot eivät aivan päässeet mitalikantaan kiinni, mutta keskiarvotaulukko on sen sijaan kaunista katsottavaa. Heikki Huusko ajoi viidessä osakilpailussa yhteensä 25 erää, eli maksimimäärän huimalla 2,444 pisteen keskiarvolla. Max Koivula ajoi myös täydet 25 erää, keskiarvolla 1,840. Nuo lukemat tietävät hyvää ajatellessa MM-karsintaa, molemmilla kavereilla on nyt hyvä tekemisen meininki, liigan erissä he saivat ajettua kovia päänahkoja mm. MM-sarjaa kiertäneiltä kisakonkareilta.

MM-sarjan karsinta ajetaan lauantaina 27.1.2024 Ruotsin Örnsköldvikissä. Kilpailusta pääsee MM-sarjaan kahdeksan kuljettajaa, jo sinne suoraan, aiemman kauden menestyksen perusteella viiden kuljettajan lisäksi. FIM myöntää sarjaan myös kaksi ”villiä korttia”, ja jokainen kisajärjestäjä saa nimetä yhden kuljettajan MM-kilpailuunsa. Näin meillä on koossa 16 kuljettajaa, jotka ajavat vuoden 2024 maailmanmestaruudesta.

Suomen kilpailukausi avataan suoraan SM-finaalilla, joka ajetaan 10.2.2024 Messilän satamassa.

Jääspeedwayn SM-kisa Hollolassa 10.2.2024.