Kaipasimme teiltä juttuvinkkejä, mistä asioista haluatte messuile lukea, ja palautetta tuli todella mukavasti. Yli 50 henkilöä kertoi meille kiinnostuksena kohteista. Otimme opinhaluisina vastaan saamamme palautteen, ja pyrimme toteuttamaan toiveidenne mukaisia juttuja.

Varsin monen palautteessa pyydettiin keskittymään uutuuksiin, oli kyse sitten varusteista, tarvikkeista tai moottoripyöristä. Myös ihmiset ja moottoripyörämatkailu sekä rakennetut pyörät kiinnostavat. 

Saimme lisäksi aivan uusia ideoita ja vinkkejä, joihin palaamme juttujen muodossa messuilla ja sen jälkeen.

Arvonnan tulokset

Tarjolla oli siis viisi kahden lipun MP24-näyttelyn lippusettiä. Lipulla pystyy osallistumaan messuille yhtenä päivänä, ja on tietysti sitten kunkin voittajan omantunnon asia, käyttääkö molemmat liput itse vain meneekö messuille kaverin tai siipan kanssa.

Voittajat ovat: Mika P., Taina H., Waltter I., Heikki H. ja Jouni K.. Liput ovat jo lähteneet voittajille sähköpostitse.

Kiitos osallistumisesta ja hienoista vinkeistä kaikille ja onnea voittajille! Nähdään messuilla! Meillä ei ole osastoa, koska keskitymme tekemään juttuja messujen tarjonnasta, mutta aina voi kopauttaa olkapäähän ja pysähtyä juttelemaan.

Aiheesta aiemmin:

TIISTAI 9.1.2024 10:42

Voita liput MP24-messuille itsellesi ja kaverillesi