Harley Davidson Nordicin tiedotteessa todetaan, että tavoitteena on löytää uudesta liiketoiminnasta vastaava yrittäjä Suur-Helsingin alueelle ja avata liike mahdollisimman pian.

Tulevan liikkeen valikoimaan sisältyy koko H-D:n tuotevalikoima kuten moottoripyörät, ajovarusteet, lisävarusteet sekä varaosat. Tarkoituksena on tuoda saataville myös Motorclothes- vaatemallisto, sekä valikoima lahjatavaroita ja lisenssivalmistajien tuotteita. Palveluvalikoiman pitäisi sisältää täydelliset huolto- ja korjaamopalvelut, rahoituspalvelut ja -tuotteet sekä moottoripyörien kustomointipalvelut. Uusi liike työllistäisi noin kymmenen henkilöä.

– Etsimme yrittäjää, jolla on ymmärrystä toimialasta ja aktiivinen ote verkostojen ja asiakassuhteiden luomiseen, kertoo Mikko Summa, Harley-Davidson Nordicin verkostopäällikkö. – Tarjoamme vahvan brändin lisäksi laajan valikoiman, laadukkaat tuotteet ja näköalapaikan toimialalle. Harley-Davidsonissa on kyse kokonaisesta elämäntavasta, Summa jatkaa.

Harley-Davidson Europe uudisti maahantuontiorganisaatiotaan vuonna 2013, minkä johdosta kotimaiset jälleenmyyjät ovat nyt suoraan yhteydessä yhtiöön. Suora yhteys jälleenmyyjien ja H-D Europen välillä on poistanut muun muassa välivarastojen tarpeen ja nopeuttanut liiketoimintaprosesseja. Valtuutetut Harley-Davidson-jälleenmyyjät ovat yksityisiä yrityksiä, joilla on sopimuksellinen oikeus jälleenmyydä Harley-Davidson-tuotteita sekä rajoitetusti käyttää Harley-Davidsonin rekisteröimiä tuotemerkkejä.

Nykyisessä jakeluverkostossa toimii tällä hetkellä viisi jälleenmyyjää ja yksi valtuutettu huoltopiste. Harley-Davidson-jälleenmyyntiliikkeet palvelevat Tampereella, Turussa, Kuopiossa, Seinäjoella ja Oulussa.

Aiheesta aiemmin sivuillamme: Harley-Davidson of Helsinki konkurssiin