Talli on vaihtunut hollantilaiseen EaB-Racingiin ja Niki Tuuli tavoittelee nyt menestystä Ducatin kalustolla. Kaudella ajetaan 12 kilpailuviikonloppua, joista jokaisessa on kilpailulähtö sekä lauantaina että sunnuntaina. Ensimmäiset kilpailut ajetaan Australiassa Phillip Islandin radalla 23–25.2.

”Taas uusi talli ja uusi pyörämerkki, joten opeteltavaa riittää. Hommat sujuvat tiimin kanssa kuitenkin tosi hyvin ja olen kotiutunut uuteen porukkaan hienosti. Ducatikin tuntuu sopivan ajotyyliini hyvin, joten senkään suhteen ei pitäisi olla mitään suurempia ongelmia. Pyörä on kuitenkin uusi sekä minulle että tallille, joten säätämistä ja muutakin puuhaa kyllä riittää.

Testejä en ole päässyt liiemmälti ajamaan, ja Australiasta ei vielä lähdetä ihan kärkisijoja hakemaan, mutta kyllä sielläkin pitää jo pisteille ajaa. Kauteen on valmistauduttu hiihtämällä ja kuntosalilla, joten pienellä takamatkalla ollaan kilpakumppaneihin nähden, kun ajotuntumaakin on haettu lähinnä jääradalta. Tarkoitus on kuitenkin parantaa viime kauden kahdeksatta sijaa yhteispisteissä ja ajaa viiden parhaan joukkoon.” kertoi Tuuli.

Aiheesta aiemmin:

TIISTAI 6.2.2024 08:01

Niki Tuulen kauden tavoitteet korkealla supersportin MM-sarjassa: "Jos ei tule MM-mitalia, niin lyön hanskat naulaan"