Kymiringin radan kauppahinta oli 3,755 miljoonaa euroa. Helsingin Sanomat oli tilannut kauppakirjan, jossa ostajana toimi Finland Motorsport Circuit Holding oy ja myyjänä on Kymiring oy:n konkurssipesä.

Rata-alueen rakentamiseen on käytetty noin 30 miljoonaa euroa, joten uudet omistajat saivat sen haltuunsa reilulla kymmenesosalla.

Kymiring meni konkurssiin viime keväänä, ja sillä oli velkaa yli 20 miljoonaa euroa. Suurimmalle osaa velkojia rahaa ei tule lainkaan tai hyvin vähäisiä määriä. Suurimmat velkojat ovat kuitenkin hyväksyneet kaupan.

Uusi omistajayhtiö, TRP Hungaryn perustama Finland Motorsport Circuit Holding oy, ei saanut velkoja niskaansa, vaan velkojille jaetaan rahaa sen maksamasta kauppahinnasta.

Kymiringin suurimmat velkojat ovat Ahlström Kiinteistöt, pankkikonserni Nordea, opetus- ja kulttuuriministeriö, valtion erityisrahoitusyhtiö Finnvera, tapahtumayhtiö Lahti Events sekä suurimpana omistajana ollut Mobility Properties.

Nordean saatavat ovat 4,6 miljoonaa, Ahlström Kiinteistöjen 4,5 miljoonaa ja Finnveran 1,5 miljoonaa euroa. Vakuudellisina velkoina nämä ovat jonon kärkipäässä, kun radasta maksettua rahaa jaetaan.

Valtionosuudet olivat useita miljoonia euroja, mutta vielä ei ole tietoa, saavatko veronmaksajat mitään osaa rahoistaan takaisin.

Kymiringin ostaneen yhtiön taustalla on unkarilainen moottoriurheilun yrityskonserni TRP Hungary.