– Ensimmäisessä erässä olin lähdön jälkeen Herlingsin perässä ja Febvre oli minun takana. Toisen kierroksen lopussa Febvre tuli ohi ja itsellä puutui kädet todella pahasti. Erän puolen välin jälkeen vielä Vlaanderen ohitti minut ja olin maalissa neljäs. Toisessa erässä olin lähellä ottaa jopa ”holet” lähdössä, mutta Herlings käänsi sisältä nopeammin. Toinen erä oli ajollisesti huomattavasti parempi, kuin ensimmäinen eikä käsien kanssa ollut ongelmia. Erän edetessä kierroksella ohitettavat olivat iso ongelma enkä ole hetkeen nähnyt, että sinistä lippua kunnioitetaan noin huonosti, mitä eilen Harfesenissa, Jere Haavisto kertoi.

Harfsenissa molempien erien voittoon ajoi Jeffrey Herlings, Romain Febvre oli toinen ja kolmas Calvin Vlaanderen.

– Tosi hyvä päivä. Aika-ajossa Jerellä oli vähän ylilatausta ja vähän vallit menivät puhki. Ensimmäisessä erässä kädet menivät tukkoon, mikä on ihan odotettua, kun kyseessä on ensimmäinen todella kova kilpailu ja kaveri oli aika kovassa välissä pari ensimmäistä kierrosta. Silti ammattimiehen veto, ja puhtaasti maaliin ilman mitään kaatumisia. Toisessa erässä tiedettiin, että kädet tulevat puutumaan vähemmän ja siinä Jere pystyikin ajamaan noin 18 minuutin ajan muutaman sekunnin päässä Vlaanderenista. Lopussa hän joutui vähän ottamaan pois, mutta jälleen ammattiveto maaliin asti. Tämä oli nyt ensimmäinen todella kova kilpailu Jerelle tänä vuonna ja sillä on oma vaikutuksensa henkisesti. Seuraavana lähdetään Oldebroekiin Hollannin mestikkaan kaventamaan eroa kärkeen, valmentaja Ludde Söderberg kommentoi.

Seuraavaksi Silve Racing ja Haavisto kilpailevat pääsiäisenä Hollannin mestaruussarjan toisessa osakilpailussa Oldebroekissa.

Tulokset:

Ensimmäinen erä
1. Jeffrey Herlings
2. Romain Febvre
3. Calvin Vlaanderen
4. Jere Haavisto
5. Jeremy Knuiman
Toinen erä
1. Jeffrey Herlings
2. Romain Febvre
3. Calvin Vlaanderen
4. Jere Haavisto
5. Adam Sterry.