Suunnittelija Angela Wangin ideana on ollut hyödyntää led-valoja näkyvyyden lisäämisessä, mutta repun suunnittelussa on muutenkin otettu huomioon sekä käytännöllisyys että turvallisuus.

Ensinnäkin reppuun mahtuu jopa 17 tuuman läppäri muitten tavaroitten jatkoksi. Lisäksi siihen on varattu oma lokeronsa juomapullolle. 

Repun valmistusmateriaali on vesitiivistä ja säänkestävää. Myös vetoketjut pitävät vettä. Lisäksi 360° näkyvyys on varmistettu heijastavin materiaalein ympäri repun.

Käytettävyyttä lisää se, että repun saa kiinnitettyä selkää klikkaamalla kaksi lukitsinta sisään. Lisäksi hihnat ovat sellaiset, että niistä ei jää roikkumaan mitään hihnanpätkiä ympäriinsä, vaan ne ovat ikäänkuin päättymättömät.

Naisille ja miehille on omat versionsa, naisten mallissa otetaan vartalon kaaret eri tavalla huomioon.

Turvapuoli erikseen

Repun selkäpuolella on ledein toteutettuna sekä lisäjarruvalo että vilkut, mitkä tietysti parantavat näkyvyyttä liikenteessä sekä pimeässä että valoisalla. 

Tässä ei kuitenkaan ole vielä kaikki, vaan sekä selkä- että etupuolella reppua on kehon muotoihin mukautuvat pehmikkeet, jotka tuovat lisäturvaa. Lisäksi taakse saa repun sisään erillisen selkäsuojan niin halutessaan.

Täytyy vain toivoa, että joku ottaisi mahdollisimman pian valmistukseen tämän mallin, epäilemättä sillä olisi sekä tyylin että toteutuksen puolesta kannattajansa. Asiasta kertoi ensin Motorbiker.

Tuotteen video alla. Lisätietoja ja kuvia Medasta täällä.