MV Agusta on ollut hyvin aktiivinen tiedottamisessaan ja myöskin uusien mallien julkistamisessa. Eilen vielä varmistui pommi, jota osattiin odottaa, eli tieto siitä, että Mercedes-AMG, Mersun kilpa-autofiliaali ostaa osan mp-valmistajasta. Paitsi todennäköistä suurta rahallista hyötyä, MV Agusta saa kaupassa rutkalti lisää uskottavuutta pyrkimyksilleen maailmanlaajuisille markkinoille, sillä kauppaan kuuluu myös markkinointi- ja myyntiyhteistyö Mercedeksen globaalin premium-autokonseptin kanssa teknisen- ja kilpailuosaamisen lisäksi.

MV Agusta julkisti Kölnin Intermot-messuilla uudet 800 Brutalen ja Brutale Dragsterin, ja lisää julkistuksia on tulossa ilmeisesti EICMAssa, jossa saattaa olla näytillä uusi superpyörä 2015 F4. Sille povataan aika räväkkää tehopainosuhdetta.

Hollantilainen Nieuwsmotor-lehti julkisti vakoilukuvan Stradale 800:sta, joten sitä voi käydä ihmettelemässä täällä. Yhdennäköisyys perjantai-iltana julkistettuun tiiserikuvaan, joka on tämän jutun aloituskuvana, on vahva. Ja edelleen ihmetyttää sivulaukkujen koko. Onko MV Agustan tavoitteena säilyttää pyörän keveys, jolloin takarunkoon ei haluta lisää painoa ja kestävyyttä? Tämä rajoittaa luonnollisesti myös sivulaukkujen kokoa.

Ensi maanantaina olemme viisaampia uuden Stradale 800:n osalta, kun EICMA-messut Milanossa alkavat. 

Aiheesta aiemmin sivuillamme:

Nyt se varmistui: Mercedes-AMG osti osan MV-Agustasta

MV Agustalta tiiseri: 800 Stradale, julkistus Milanossa

MV Agusta vuotaa tietoja 2015 superpyörästään, F4:sta: 210 hv, 175 kg

MV Agusta Brutale ja Dragster 800 RR: brutaalin tehokas parivaljakko