Buell Motorcycle Co tunnetaan tehokkaista ja suorituskykyisistä käsityönä valmistetuista moottoripyöristään. Yrityksen tuotteiden myynti on myötätuulessa, ja se suunnittelee laajentumista globaaleille markiinoille. Japani, Ranska, Espanja, Kanada ja Italia ovat olleet turvasatama Buellin merkkikerhoille ja superfaneille jo vuosikymmeniä. Oltuaan poissa noilta markkinoilta jo yli 10 vuoden ajan, Buell kertoo kasvattavansa jakeluverkostoaan näihin maihin lähivuosina.

Aikataulun nopeuttamiseksi Buell avaa kommunikointi- ja puhelinlinjansa kansainvälisille jakelijoille ja jälleenmyyjille, jotta nämä voivat ottaa yhteyttä Michiganissa sijaitsevaan tehtaaseen. Lisäksi se avaa palautettavan ennakkomaksutalletus -järjestelmän, jonka avulla asiakkaat voivat osoittaa ostokiinnostuksensa.

Buell Hammerhead 1190.

Buell Hammerhead 1190.

Buellin Hammerhead 1190 Superbike- ja Super Cruiser -prototyypit herättivät runsaasti kiinnostusta. Yrityksen julkaiseman tiedotteen mukaan, kuljettajat ympäri maailman ovat kyselleet, milloin pyörät tulevat saataville heidän kotimaissaan. Buell on saamassa tukea sekä Yhdysvaltain liittovaltiolta että Michiganin osavaltiolta toiminnan kansainvälistämiseen. Kansainvälistymispyrkimykset ovat iso askel Buellille.

Maailmanvalloitus alkaa tämän kesän mittaan Kanadasta ja aikataulu tulosta Englannin, EU:n ja muiden maiden markkinoille on suunnitteilla. Toimintaa vetää aiemmin General Motorsin globaalista vaatimustenmukaisuudesta vastannut Barbara Kiss.

"Olemme nähneet Buellin korkean suorituskyvyn moottoripyörille vahvaa kysyntää kaikkialla maailmassa. Kuuntelemme ja olemme valmiita laajentamaan maailmanlaajuista jakelua. Energinen ja kasvava tiimimme on valmis toimittamaan tehokkaita amerikkalaisia V-Twin-moottoripyöriämme", Buell Motorcycle Co:n toimitusjohtaja Bill Melvin totesi.

Buellin moottoripyöristä kiinnostuneet kansainväliset ostajat voivat tehdä palautettavan 25 dollarin ennakkotilauksen osoitteessa www.buellmotorcycle.com/global osoittaakseen kiinnostuksensa, saadakseen säännöllisiä email-päivityksiä ja tietoa prätkämerkin tuonnin mahdollisesta laajentumisesta.

Tätä kirjoitettaessa ei ole vielä tietoa siitä, milloin tuonti Suomeen mahdollisesti alkaa. Ensimmäinen askel asiaan on EU-tyyppihyväksyntä, mikä avaakin potentiaalisesti koko EU:n markkinat.

Lähde: Buell. 

Aiheesta aiemmin:

MAANANTAI 25.12.2023 09:18

Tämä Super Cruiser -konsepti myy kuin häkää – ennakkotilauksia jo yli 110 miljoonan euron edestä

SUNNUNTAI 12.2.2023 10:12

Roland Sands Buell Super Cruiser: nopein, coolein ja hurjin cruiseri markkinoilla vuonna 2025

MAANANTAI 14.3.2022 09:51

Buell julkisti Daytonassa kaksi uutta mallia: Supertouringin ja erämaa-ajoon tarkoitetun Baja DR:n

SUNNUNTAI 3.10.2021 10:02

Buell on palannut: Hammerhead 1190RX valmistukseen ja varattavissa marraskuun alusta

LAUANTAI 28.1.2017 09:38

Eric Buell Racing lopettamassa - nytkö päättyy Buellien taru?

LAUANTAI 8.12.2018 11:22

Toiveuutinen EBR-faneille: Erik Buell Racingin valmistamien pyörien valmistus jatkuu edelleen

TIISTAI 21.4.2015 07:45

Ei ole helppoa mp-valmistuksessa - Erik Buell Racing selvitystilaan