David Frost on amerikkalainen ammattivalokuvaaja, joka asuu ja työskentelee Portlandissa Oregonissa. Hänen kypäränkäyttöä ajava toimintansa johti aiemmin tänä vuonna hänen pitämäänsä Rise Above -valokuvanäyttelyyn, jossa oli kuvia ja myös tarinoita moottoripyöräonnettomuuksista selvinneistä todellisista ihmisistä. Kirjoitimme aiheesta kesällä myös jutun. Linkki siihen tämän tekstin lopussa.

David, tai Frosty, kuten häntä myös kutsutaan, on kiinnostunut aiheesta henkilökohtaisten syiden vuoksi. Hän on joutunut moottoripyöräonnettomuuksiin - onnekseen aina umpikypärä päässään. Liukuessaan pitkin valtatietä 85 mailin tuntinopeudessa kasvoillaan, hän totesi itsekseen, ettei koskaan enää aja moottoripyörällä ilman kunnollista integraalikypärää.

Tämän seurauksena hän aloitti Rise Above -näyttelyjen sarjan kuvaamisen ja lisäksi perusti ystävänsä Richard Jonesin kanssa Fullfacesaresexy.com-sivuston, jossa myydään nimensä mukaisia yrityksen itse suunnittelemia vaatteita.

Davidin mielestä kokokypärässä voi näyttää hyvältä ja makealta aivan kuten muutenkin, ja hän toivoo, että tämä auttaisi erityisesti moottoripyöräilyssä ensi askeleita ottavia omaksumaan ajatuksen kokokypärän käytön tärkeydestä.

Hän on myös huolestunut siitä, että näkee jatkuvasti mainoksissa ja mielikuvien rakentamisessa käytettävän kuvia, joissa kuljettajalla ja matkustajalla ei ole kypärää eikä kunnollisia ajovarusteita. Se ei hänestä ole oikea viesti moottoripyöräilyä harrastaville.

Oheiset kuvat naisesta ruusujen kanssa, kuuluu kokokypärät ovat seksikkäitä, Full faces are sexy -kuvasarjaan, jota David paraikaa kuvaa. Hän iloitsee siitä, että varsinkin naismotoristit ovat ottaneet brändin ja sen sisältämän ajatuksen hyvin vastaan. Kun kysyn, mitä seuraavaksi, hän kertoo kuvaavansa lisää naisia. Ruusujen jälkeen vuorossa ovat rekvisiittana höyhenet.

David itse ajaa vuosimallin 2002 Ducati 998:lla, jota hän kutsuu Mentaksi. Suomalaisille lukijoille hän toivottaa "Ride safe, ride sexy" - tarkoittaen tietysti kokokypärän käyttöä.

Aiheesta aiemmin sivuillamme: David Frost: Rise Above - mp-onnettomuuksista selviytyneiden sielunkuvia

Mies Full Faces are Sexy -kampanjan takana: David Frost ja Ducati. Kuva www.motolady.com.

Edit 10.11.: lisätty David Frostin kuva ja kuvateksti.