Investcorp on erikoistunut vaihtoehtoisiin investointituotteisiin ja sen osakkeilla käydään julisesti kauppaa Bahrainin pörssissä. Yrityksellä on toimistot New Yorkissa, Lontoossa, Bahrainissa, Saudi Arabiassa ja Abu Dhabissa. Sillä on kolme toimialaa, yritysinvestoinnit USA:ssa, Euroopassa ja Persian Lahden alueella, kiinteistöomistukset USA:ssa sekä globaaleihin hedge-rahastoihin investointi.

Lido Dainesen kommentin mukaan heille oli tärkeää saada mukaan oikea kumppani yrityksen vahvan kehitysvaiheen aikana.

– Uskon, että Investcorpin saavutukset, globaali läsnäolo markkinoilla sekä verkostot kannattavat yrityksen jatkuvaa kansainvälistä laajentumista ja tuoteinnovointia. Uskon myös, että heidän tukensa antaa minun keskittyä intohimooni, teknisen etujen kehittämiseen tuotteissamme ja erityisesti D-Air-järjestelmässä, Lido Dainese pohtii.

Investcorpin eudstajan lausunnon mukaan he uskovat Dainesen ikoniseen brändiin sekä miljardien dollareiden erityismarkkinoihin. Heille Dainense oli mielenkiintoinen ostokohde, koska he etsivät perustaja-omistaja-pohjalta menestyneitä yrityksiä, jotka hakevat seuraavaa kasvuvaihdetta.