Näiden Moto Guzzien moottori on kuutiotilavuudeltaan 1389 cm3  90° V2, ja se tuottaa vääntöä 2750 kierroksella minuutissa 120 Nm.

Moto Guzzi Eldorado.

Eldorado

Vuosimallin 2015 Moto Guzzi Eldorado on suoraan USA:n markkinoille suunnattu häränsarvineen ja valkosivurenkaineen. Pyörän istumakorkeus on todella matala, 724 mm. Renkaat ovat matalat 16-tuumaiset, ja maltillisen leveät. Eturengas on 130/90 ja takarengas 180/65.

Moto Guzzi Eldorado.

Eldoradoon saa myös matkustajan mukaan, sillä siinä on pieni istuintyyny myös takanaistujan käyttöön. Kromi ja LED-huomiovalot sekä tutunnäköinen ajovalo sekä kromattu pyöreä takavalo kruunaavat vaikutelman. Täysin suojatut 50-lukuisen näköiset takaiskunvaimentimet ovat mielenkiintoinen yksityiskohta.

Audace

Audace puolestaan on musta kuin yö hiilikuituisesta etulokasuojasta pakoputkistoon ja moneen muuhunkin osaan asti. Suora taaksepäin vedetty ohjaustanko sopii tunnelmaan. Audacen takaiskunvaimentimen hydraulisäiliötä on vedetty erilleen ja ovat hienosti näkyvillä. Lyhyt äänenvaimennin ja miltei pinnavanteilta näyttävät valuvanteet ovat tietenkin mustat.

Moto Guzzi Audace.

Takarengas on leveämpi, 200 mm, myös kuljettajan ajoasento on urheilullisempi kuin Eldoradossa. Ajovalo on pelkistetympi, kuljettajan istuin on teodalla vain kuljettajalle tehty. 

Pyörät tulevat myyntiin keväällä 2015.

Moto Guzzi Audace.