Triumph esimerkiksi myy Street Tripleä kertomalla, että siinä on 106 hevosvoimaa, ja niin onkin, mutta vain Euroopan markkinoille tarkoitetussa mallissa. Intiaan myyty Street Triple antaa tehoa vain 76 hevosvoimaa, joten siinä on yli 25 prosentin ero ilmoitettuun verrattuna.

Väärin ilmoitettu teho on aiheuttanut melkoisia protesteja ostajilta. Viime perjantaina Triumph sanoi selvittävänsä asiaa ja valituksen aihetta. Asiasta kertoi ensin Hindustan Times.

Triumph Motorcycles Indian toimitusjohtaja Vimal Subly kertoo, että kyse on viestintävirheestä eikä heidän olisi pitänyt käyttää EU-pyörien suoritusarvoja heidän verkkosivustollaan. 

– Teemme parhaamme ja kaivamme käsiimme jokaisen Street Triple - asiakkaamme. Yritämme ymmärtää heidän vaatimuksiaan ja pitää huolta asioista. Olemme olleet läpinäkyviä lähestymistavassamme, ja Triumph on ainoa superbikeja valmistava yritys, joka antaa yksityiskohtaisia tietoja Intiassa myytävistä pyöristään, Subly kertoo.

Triumph saapui Intiaan 2013 ja myy siellä 12 eri pyörämallia. Street Triplen moottori on viritetty alhaisemmalle teholle Intian, Brasilian ja Japanin markkinoita varten. Myös muitten mallien teho on alhaisempi, mutta Triumph syytti tästä eri testimenetelmiä ja paikallisen polttoaineen huonoa laatua.