Legendojen kokoontuminen -kalenterin, tai kuten sen englanninkielinen nimi kuuluu "The Gathering of Legends", kuvat ovat kuulun amerikkalaisen valokuvaajan Michael Lichterin ottamia.

Siinä missä Classics- eli klassikkokalenteri on mustavalkoinen, ja täynnään historiallisia kuvia, Legendojen kohtaaminen - teemakalenterissa on värivalokuvia kuudesta kansainvälisesti suurimmasta moottoripyöräkokoontumisesta.

Daytona Beach Bike Week, Florida, USA.

Metzeler on päätynyt tämän toisenkin kalenterin julkaisemiseen osana brändinsä kuvan laajentamista: sehän on yrityksenä keskittynyt ja sitoutunut valmistamaan pelkästään moottoripyörän renkaita, joissa yhdistyy huipputekniikka ja jotka mahdollistavat kuljettajille elämyksellisen elämän. Yritys kertoo tiedotteessaan olleensa jo sukupolvien ajan kuljettajien kumppani. Ja yhden Metzelerin vahvuuksista olleen nimenomaan sen, että se on ollut yhtenäinen osa motoristien yhteisöä, ja jakanut samat arvot ja näkemykset: individualismin yhteisön sisällä sekä kirjoittamattomien sääntöjen noudattamisen. 

Metzeler kerää ympärilleen sellaisen bikereitten yhteisön, jossa etsitään korkean suorituskyvyn luotettavia renkaita, jotka mahdollistavat huippuluokan ajokokemuksen kaikissa olosuhteissa ja tilanteissa. Siksi vuoden 2015 teemakalenteri omistetaan historiallisille mp-kokoontumisille kuten US Daytona Beach Bike Week, Sturgis, Born Free Bike Show ja Motorcycle Cannonball, kanadalaiselle Wharf Rat Rallille sekä japanilaiselle Mooneyes Annual Yokohama Hot Rod Custom Show'lle. Jutun aloituskuva on Sturgisista.

Classics-kalenterin etusivu.

Classics-kalenteria on julkaistu jo vuodesta 1994 ja teemakalenteria vuodesta 2010. Lisätietoja Metzelerin kotisivuilta. Kalenteri on kooltaan 50x52 cm, ja sitä painetaan vain 6000 kappaletta korkeatasoiselle paperille. Parhaan painojäljen aikaansaamiseksi painamisessa käytetään viittä eri väriä.

Classics-kalenteri: German Grand Prix, Hockenheim 1967, Yoshimi Katayama, Suzuki 125.