William "Bill" Shatner tuli tunnetuksi Star Trek -tieteissarjan ensimmäisen sukupolven kapteeni James T. Kirkinä, joka yhdessä suippokorvaisen Mr. Spockin ja muun miehistönsä kanssa vaelsi pitkin universumimme takamaita.

Sana rivet tarkoittaa niittiä, ja niitä on luvassa triken erittäin mielenkiintoisessa ulkoasussakin. Pyörää myydään jo ennakkovarauksella Rivet Motorsin kotisivulla. Tietoa ei kuitenkaan ole, millainen moottori tai mitä muita ominaisuuksia siinä on. Luonnosten perusteella vaikuttaa siltä, että pyörässä on napaohjaus.

Yläviistosta näkee futurustisuuden erityisen hyvin.

Myöskään pyörän lopullisesta hinnasta ei ole kuin sellainen aavistus, että se on korkea, sillä Rivetiä valmistetaan vain rajallinen määrä ja tilauksesta. Tosin lohtuna on sitten se, että jokainen pyörä räätälöidään erikseen ostajan toivomusten mukaisesti.

Katso videot alla, joista toisessa Shattner ja Kevin Sirotek keskustelevat ja Sirotekin tiimi yrittää löytää vastauksia Shatnerin ajatuksiin. Toisessa puolestaan demotaan Rivetin suunnittelua. American Wrenchin sivuille pääset tästä. Tieto Shatnerin yrityksestä löytyi Cyril Huzen blogista.