CBX 1000 Speedometer -kellon taulu on täysi visuaalinen kopio kyseisen pyörän nopeusmittarista. Sen saa joko maili- tai kilometrimittarilla varustettuna. Kellon "matkamittari" näyttää lukemaa 1047, joka on CBX1000:n tarkkaa kuutiotilavuus. Trippimittarin lukema on kuutonen, mikä tulee tietysti pyörän sylinterien määrästä.

Kello on varsin klassisen näköinen aitoine nahkahihnoineen. Toki asteikko on oranssinen kuten asiaan kuuluu.

Kellot on valmistettu Saksassa vankasta ruostumattomasta teräksestä, ja niiden kellotaulun halkaisija on 43 mm. Se on myös vesitiivis aina viiden ilmakehän paineeseen asti. Kellojen kvartsinen ajanmittauskoneisto tulee Sveitsistä.

Hinta on postituskuluineen 129 euroa, mikä ei kuulosta kohtuuttomalta. Tosin kelloista puuttuu kokonaan normaali aika-asteikko, koska siinä on vain nopeusasteikko, mutta aina tuollaisen kehtaa esittää jonkin Ferrari-kellon vierellä. Mukana tulee myös hopeanvärinen metallinen lahjapakkaus. 

Speedometristä kertoi ensin Topspeed.

Kronografi 

Lisäksi yritys valmistaa kronografia, jonka nimi on yksinkertaisesti "CBX since 1978". Valmistajan mukaa se sopii erinomaisen hyvin paitsi ajan katsomiseen, myös radalle kierrosaikojen ja väliaikojen seurantaan. Kellossa on perinteinen kellotaulu, ja kolme eri ajanottonäyttöä sekä päivän näyttö. Kvartsikidekoneisto on Myotan käsialaa. Tiedot muuten kuten Speedometereissäkin. 

Hintaa tällä on 139 euroa postituskuluineen.

Lisätietoja valmistajan sivustolta.

Honda CBX 1000 since 1978 -kronografi.