Watsonian on valmistanut sivuvaunuja jo vuodesta 1912 lähtien. Vaikka heidän sivuvaununsa eivät olekaan valloittaneet Suomen maanteitä, niin suosio briteissä ja Keski-Euroopassa on ollut vakaata laatua. 

Vaunujen myynti kasvoi 30 prosenttia edellisvuoden vastaavaan jaksoon verrattuna. Kysyntää on riittänyt niinkin erilaisten pyörien kuin 1950-luvun BSA Golden Flashin, Harley Davidson Sportsterin, Triumph Bonnevillen ja Thunderbirdin sekä Suzuki Burgman maksiskootterin vaunuille.

Yrityksen tiedotteen mukaan ja lainaten myyntijohtaja Ben Matthewsia, parhaiten on myyntiä vetänyt 1950-luvulta keskeytymättä valmistuksessa ollut varsin perinteisen näköinen Monza-sivuvaunu. Vaunu oli ilmestymisajankohtanaan varsin moderni, nyt siis klassikko.

Valtaosa myynnistä tulee Britanniasta, mutta myynti vetää myös vakiintuneilla alueilla. Yritys julkistaa marraskuussa uuden sivuvaunumallin ja on juuri laajentanut myyntiään Indonesiaan.

Watsonian on nykyään osa Royal Enfield -konsernia. Yrityksellä ei ole maahantuojaa Suomessa, mutta Ruotsista löytyy HSG Sivagnsimporten Lidköpingistä.