Keith Wandell on johtanut amerikkalaista moottoripyörävalmistajaa vuodesta 2009 lähtien. Kun hän tuli taloon, H-D oli huonossa kunnossa ja sen huhutiin olevan konkurssikypsä. 2009 yritys sanoi irti tuhansia työntekijöitä ja sen tase oli miinuksella. Kaiken lisäksi markkinat olivat laskusuunnassa.

Wandell laittoi yrityksen kuntoon, ja nyt Harrikalla menee hyvin. Wandellin merkityksestä kertoo se, että Harley raportoi jo kuudennestä perättäisestä voitollisesta vuodestaan, joten Levatich perii hyvässä talodellisessa suorituskunnossa olevan yrityksen.

Tiellä riittää silti haasteita, sillä myynti pysyttelee yhä USA:ssa samalla tasolla. Vaikka vienti Eurooppaan ja Aasian maihin on korvannut USA:n myynnin ontumisen, se tarkoittaa sitä, että yrityksen taloudellinen toimintakyky on vahvasti riippuvainen siitä, miten USA:n dollari pärjää suhteessa muihin valuuttoihin. Myynti nousi vuonna 2014 270 726 kappaleeseen. Siinä oli 3,9 prosenttia nousua edellisvuodesta, mutta Aasiassa kasvu oli nopeinta, 11,8 %.

Perinteisesti H-D on valmistanut isoja, kalliita ja raskaita moottoripyöriä, mutta viime vuosina sen myynti on vetänyt parhaiten pienten mallien kuten Sportsterin ja uuden Street-sarjan pyörien ansiosta.

Pitkällä aikavälillä H-D on ilmoittaunut olevansa sitoutunut valmistamaan sähkömoottoripyöriä, mutta jarruttelee tietoja Project LiveWiren aikataulusta. Osakkeenomistajille suunnatussa puheessaan Matt Levatich kertoi haasteista, joita sen sähkö-mp-tuotannolla on vastassaan. Samalla hän totesi sen olevan jännittävä mahdollisuus varsinkin kaupungistumisen ja liikkuvuuden näkökulmasta.

Kun yrityksen rahoitus on kunnossa, odotettavissa lienee joka tapauksessa innovatiivisia uusia ratkaisuja ja tuotteita.