Ducati ilmoitti syksyllä EICMA:ssa Milanossa Scramblerit esitellessään, että kyse on kokonaisesta uudesta brändistä Ducatin sport-pyörien rinnalla. Tällöin puhutaan kokonaisesta mallisarjasta, joka voi elää varsin omaa elämäänsä merkin sisällä, joten uusien moottorien suunnittelu brändin laajentamiseksi voi olla hyvinkin perusteltua. Toimenpide vaatii tietysti rahaa, mutta sitähän Audin omistamalla Ducatilla lienee tällä hetkellä käytettävissään riittävästi.

The Ride Advice kertoi artikkelissaan, että Ducatin Scrambler on ollut jo nyt menestys siitä huolimatta, että se on ollut saatavilla vasta kuukauden päivät. Scramblereita on jo briteissä myyty tuhat, kun esimerkiksi viime vuonna maassa myytiin ainoastaan 2752 Ducatia.

Scrambler on selvästi suunnattu eri ostajakunnalle kuin muut Ducatit, joten se tuo merkille myös eri ostajakuntaa. 

Malli on suunnattu nuorille, ja 500 cm3 moottori edesauttaisi tätä. On arveltu, että 500-kuutioinen moottori olisi ilmajäähdytteinen yksisylinterinen, mutta aika näyttää. Toisaalta alkuperäisessä Ducati Scramblerissä vuonna 1975 oli 350-kuutioinen yksipyttyinen.

1200-kuutioisissa moottoreissa Ducatilla on olemassa valmiita vaihtoehtoja, mistä valita, mutta mahdollista tietenkin on, että yritys rakentaa myös kokonaan uuden moottorin. Oletettavaa on, että uutuudet julkistetaan vielä tämän vuoden loppuun mennessä.