BikeShieldin lähestymistilanteessa lähettämän äänisignaalin tehtävä on parantaa kuljettajan tarkkaavaisuutta. Se on sovellus, jonka soisi kuuluvan sekä kaikkien autoilijoiden että kaikkien motoristien ja pyöräilijöiden matkapuhelimiin. Sen toimivuus on vain yhtä hyvä kuin miten monen tielläliikkuvan puhelimesta kyseinen ohjelmisto löytyy.

Tässä linkki aiempaan juttuumme: BikeShield varoittaa autoilijoita motoristeista ja polkupyöräilijöistä

BikeShield hakee kehitystyöhön joukkorahoitusta IndieGoGon sivuilla. Haettava summa on 25 000 dollaria, ja kampanja avattiin tänään maanantaina 16.2. Se on voimassa 30.3. asti.

Parannustavoitteet

  • - Kehittää BikeShield App versio 3.0, joka on tarkempi ja kuluttaa vähemmän akkua.
  • - Kehittää ohjelmiston rajapintoja (API) BikeShieldin integroimiseksi suosittuihin navigointiohejlmsitoihin kuten Waze, Google Maps jne.
  • - Kehittää Android Auto ja Apple CarPlay -järjestelmiä uusiin ajoneuvoihin.
  • - Tehostaa markkinointia kampanjoin
  • - Kehittää strategisia kumppanuuksia autonvalmistajien ja muiden relevanttien teollisuustoimijoiden kanssa.

 

Tavoitteena on tietysti päästä hyödyntämään autojen kuluttajakäyttöjärjestelmien kun Applen CarPlayn ominaisuuksia, jolloin BikeShield voitaisiin integroida suoraan osaksi auton käyttöjärjestelmää. Tämä toisi käyttäjille etuja, sillä se mahdollistaisi täsmällisemmät varoitukset, joissa voitaisiin ottaa huomioon pyöräilijän tai motoristin lähestymissuunta ja nopeus, kuten esimerkiksi oheisessa jutussamme kerrotaan autovalmistaja Jaguarin pohdiskelevan.

Linkki juttuun: Jaguar: turvateknologiaa joka havaitsee ja varoittaa lähestyvistä motoristeista ja pyöräilijöistä

Lisätietoja BikeShieldin sivuilta sekä ylemmästä IndieGogon linkistä. Alla video, joka selventänee BikeShieldin toimintaperiaatetta. Ohjelmiston versio 3.0 pitäisi olla valmiina 15.4.