Moottoripyörän kuljettaja ajoi jopa 160 km / h vauhdilla ja useita kertoja päin punaisia valoja. Oheiselta helikopterista kuvatulta videolta paljastuu, miten isoja riskejä hän ajoittain ottaa takaa-ajon aikana sekä stunttaamalla että myöskin täpärissä tilanteissa.

Poliisi näköjään noudattaa takaa-ajossa malttia: vaikka aivan lähituntumassa ajaa kaksi poliisimoottoripyörää sekä kaksi poliisiautoa ja -helikopteri, kuljettajaa ei yritetä väkisin pakottaa pysähtymään. Ilmeisesti tässä poliisipiirissä noudatetaan sitä hyvää menetelmää, mitä suomalainenkin poliisi nykyään käyttää tämäntyyppisissä tapauksissa, että liian kova painostaminen saattaa aiheuttaa vakavia onnettomuuksia. Ja ainahan sellainen tilanne sisältää riskin, että myös viattomat sivulliset loukkaantuvat tilanteessa.

Ainakin pariin otteeseen pyörän kuljettaja oheisella videolla nousee pyörän päälle seisomaan ja toisessa heiluttaa ilmeisesti yleisölle kättään. Mies myös ilmeisesti haistattelee käsimerkein poliiseille. Eräässä tilanteessa hän kääntyy takaisin ja pysähtyy umpikujan vuoksi, ja ottaa kypärän pois päästä korjatakseen korvakuulokkeittensa asentoa. 

Tällöin poliisi tulee aivan hänen viereensä, mutta mies karkaa. Lopulta hänet pidätetään huoltoasemalla, kun hän joutuu tankkaamaan. Pidätysmenetelmä on yhdysvaltalaisen karu.

 

Moottoripyörä, joka on Honda CBR 600 F4 viedään ilmeisesti poliisilaitoksen suojiin yhdessä miehen kanssa.