Elon Muskin twiitti kuuluu kokonaisuudessaan näin: "Major new Tesla product line -- not a car -- will be unveiled at our Hawthorne Design Studio on Thurs 8pm, April 30".

Muskin on arvoiteltu tarkoittavan pikkuautoa tai koteihin tarkoitettua akustoa, mutta Bezinga-sivuston mukaan näistä ei ole kyse. Kyse on uudesta tuotelinjasta, ja sähkömoottoripyörä sopisi tällaiseen määrittelyyn hyvin. Koteihin tarkoitettu akusto sopisi paremmin jollekin Panasonicin tapaiselle kotien elektroniikkaan keskittyneelle yritykselle. Akkuvaihtoehto tarkoittaisi myös sitä, että kyse olisi uuden teknologian julkistamisesta, ei tuotelinjasta kertomisesta.

Erään kommentin mukaan mielenkiintoista oli se, että Musk twiittasi tekstin juuri New Yorkin autonäyttelyn alla. 

Analyytikkoyritys Enderle Groupin mukaan Muskin on nähty katselevan moottoripyöriä sillä silmällä ja keskustelevan aiheesta vakavasti. Moottoripyörät nähdään Teslalle luonnollisena brändinlaajennuksena.

Quantum Trading Securitiesin analyytikko pitää mahdollisena, että Tesla ostaisi jonkun jo olemassaolevan sähkömoottoripyörävalmistajan, mutta näkee yhtä hyvin toteutumiskelpoisena sen vaihtoehdon, että Tesla kehittäisi oman moottoripyöränsä alkutekijöistä lähtien.

Lentävän auton kehittelyä sen sijaan kumpikaan ei pidä todennäköisenä. Analyytikot muistuttavat Teslan kyseen ollen, että sillä on "tonneittain brändiarvoa". Se helpottaisi sähkömoottoripyörän tai -skootterin kauppoihin saamista.